четвъртък, 9 април 2015 г.

Brad Bird започна сценарият за "The Incredibles 2"

След завършването на работата по "Tomorrowland" с George Clooney и Hugh Laurie, режисьорът потвърди, че започва да пише сценарият за "The Incredibles 2".
Brad Bird призна в интервю за "NPR", че в момента започва да пише и времето ще покаже какъв ще е крайния резултат. За ваша информация ще кажем, че първата част на продукцията донесе на създателите й приходи от 630 милиона долара. 

На този етап екипа не иска да издава подробности, за да може да се съсредоточи върху новия проект. Въпреки това критиците считат за странно вестта, че режисьора чак сега стартира със сценарият. Още преди година от "Disney" съобщиха, че продължение на анимацията ще има и би следвало отдавна да се работи по нея.

Според информация на "Slashfilm" още през 2007-ма филмовия директор казал за "WonderCon": ""Pixar" не гледат на продълженията за финансова изгода, ние имаме връзка с публиката и това е много важно за всеки филм, който изкарваме. Ако се появя с история, която е по-добра от първата, то тогава бих искал да се върна отново в този свят, но тя трябва да бъде истинска история.". 

Все още няма дата за излизането на "The Incredibles 2", но най-вероятно това ще стане през 2017-та или 2018-та. "Disney" работят и по "Cars 3", който трябва да е по кината по-късно тази година.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: