понеделник, 6 април 2015 г.

Нелина е новата вокалистка на "Deep Zone Project"

Младата изпълнителка, която беше част от третият сезон на "X Factor" у нас, е новото лице на групата. Към нея се включва още музиканта и композитора Светльо Къслев.
Феновете на бандата сигурно знаят, че наскоро Алекс и Надя напуснаха официално "Deep Zone Project". Двамата изпълнители ще продължат да се занимават с музика, но самостоятелно. В свое гостуване в предаването на Би Ти Ви "COOL...T" те не отрекоха, че имат опция да работят заедно за бъдеще.

Новата вокалистка в момента е 12-ти клас и учи в родния си град Казанлък. След музикалното шоу тя призна, че си е дала нужната почивка. В същото време се вълнува, че DJ Dian Solo я поканил да стане част от групата. 

Младата дама написа емоционално послание до почитателите си в социалните мрежи: "Първото ми участие като част от Дийп Зоун е вече факт! Благодаря на клуб Plan B ( Русе ) за готиното настроение!! Сега е ред за клуб Ozone!! Стартираме в 01:00ч. Целувкииии". 

Още утре ще излезе и първото видео на "Deep Zone Project" с участието на Нелина Георгиева и Светльо Къслев. Ден по-късно пък красавицата има рожден ден. 



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: