четвъртък, 25 юни 2015 г.

Вижте кои са "20-те най-стилни мъже" за 2015-та

Списанието "GQ" преди дни публикува класацията, а в нея челни позиции заемат Kanye West, Ryan Gosling, Pharrell, Jeff Goldblum, Jay-Z, Brad Pitt, Harry Styles, Daniel Craig и други.
Любопитен факт е, че за юнския си брой изданието е избрало да сложи неочаквани кадри от червения килим или папарашки снимки на мъжагите. Преди години редакторите организираха специална фотосесия за номинираните. Изключение прави рапъра Jay-Z, защото на фотоса той е с половинката си Beyonce хванати за ръка. Те са и единствената двойка в класацията. 

От списанието са категорични, че в този списък няма мачовци, които просто обичат да харчат парите си за дизайнерски дрехи или наемат стилисти, които да се грижат за външния им вид. Наблегнало се е на представители на силния пол, които имат свои стил и поглед към модата. 

Дълго време журналистите дискутирали в офиса, по коридорите, в барове, по време на обедната си почивка кои ще са най-подходящите да влязат в тази надпревара. Пред тях е имало въпроси като как е еволюирал стила на George Clooney, готов ли е Nick Young да бъде гледан в prime time-а, дали да има някой от Силициевата долина, дали някой някога е виждал Eddie Redmayne без костюм, а Obama?  Channing Tatum подценен ли е, а Justin Timberlake надценен? Има ли друг луд човек на изкуството, който да замени покойния Dash Snow? Не може ли да прескочат целия проект и да пуснат 20 снимки на Rihanna по бикини и кой по дяволите е Mario Balotelli?

Интересно е, че дамите на средна възраст обожават Clooney, но анкетираните жени на 30 години не считат, че той трябва да е в топ редиците на най-стилните мъже. Директорът  Krista Prestek и редактора  Jolanta Alberty се спират на 30 момчета. Екипът прекарва безброй часове в търсене на снимки на кандидатите, които да са естествени. Творческият директор Jim Moore и модния експерт Fred Woodward дебатирали кой има уникален, без излишни усилия, дълбок, вкоренен личен стил, от който хората могат да се учат. Главният редактор Jim Nelson има финалната дума. Въпреки че някои може да считат, че класацията е субективна, предварително е направено проучване, което е обосновано на снимков материал и всяка критика не се взема под внимание от страна на шефовете на "GQ".

Ето го и целият списък с "20-те най-стилни мъже" за годината:

1. Pharrell 
2. Ryan Gosling
3. Jeff Goldblum
4. Kanye West
5. Jared Leto
6. A$AP Rocky
7. Lebron James
8. Bradley Cooper
9. Jay-Z
10. Brad Pitt
11. Harry Styles
12. Daniel Craig
13. Jaden Smith
14. Russell Westbrook
15. John Mayer
16. Cristiano Ronaldo
17. David Beckham
18. Mark Ronson
19. Mario Balotelli
20. Eddie Redmayne




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: