сряда, 3 юни 2015 г.

Sarah Jessica Parker става дизайнер на обувки

Актрисата ще дебютира на модната сцена с колекция от сватбени обувки и аксесоари. Линията на звездата ще носи нейното име "SJP", а желаещите вече могат да си поръчат продуктите по интернет. 
Новата колекция на дамата съдържа обувки от сатен, дантела, а някои дори са украсени с бижута. Феновете на "Сексът и градът" сигурно помнят красивите сини "Manolo Blahniks", с който Carrie Bradshaw се омъжи за Mr.Big. 

Sarah е на корицата на летния брой на списанието на Martha Stewart "Weddings". Именно там тя разкрива новината, че става дизайнер. Част от цветовете, на които залага 50-годишната актриса са нюансите на синьото - бебешко синьо, морско синьо и кралско синьо. Някои от обувките й обаче се декорират и с камъни, което ги прави още по-привлекателни за жените. 

"Ако се омъжвах днес щях да носи бежови.", призна пред изданието Parker, която се врече във вярност през 1997-ма на Matthew Broderick, а цвета на булченските й обувки е бил черен. 

Звездата сподели още, че би желала роклята й да e имала духа на "Oscar de la Renta", да е имала джобове под талията, елече, голяма пола от сатен или тафта. "Този силует си представям, защото демодето е все още на мода.", заяви блондинката. Тя посъветва бъдещите младоженки да не залагат на традициите и най-вече да следват собствения си стил. "Когато бях дете и живеех в Cincinnati гледахме момини сълзи на двора. Сега през лятото къщата ни е обградена от букети от диви цветя, които дъщерите ми са откъснали. На сватбата хората могат да се стремят към официалност, но могат и да прескочат тези правила. "Официалното" може да бъде заместено с нещо събрано ръчно и да е семпло и красиво.", допълни Jessica. 

Американката бе категорична, че на моминското парти и на самата церемония момичетата и шаферките трябва да се придържат към желанието на булката и да обличат това, което тя иска. Не бива те да я превъзхождат, защото сватбения ден е посветен на една двойка и дамите би трябвало да се чувстват съпричастни, че могат да споделят този важен момент с нея. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: