четвъртък, 4 юни 2015 г.

Madonna в общ проект с Katy Perry и Miley Cyrus

Кралицата на поп музиката разкри, че готви колаборация с Katy Perry, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Rita Ora и Diplo. Те ще участват във видеото към "B***h I'm Madonna". 
56-годишната блондинка беше обещала, че ще направи клип с много знаменитости. Очаква се в най-скоро време да излезе сингъла, в чието видео ще се включат редица звездни гости. 

Тя отбеляза музикантите на снимка в "Instagram", а текста под нея гласеше:"Видеото към #b***himmadonna идва скороооо! С много изненади и гости... Останете в течение.... #rebelhearts (sic).''.

Интригуващата новина се появява три седмици след като Rita Ora беше засечена да се снима с провокативната изпълнителка в Ню Йорк, която пусна 13-тият си студиен албум "Rebel Heart" през март. Според критиците кадрите с Кралицата на поп-а ще донесат голям успех в САЩ на младата певица. По мнението им двете дами се засичали по събития. Маdonna обаче помолила британката да приеме предложението и да се включи в проекта. Въпреки ангажиментите Rita се съгласила и променила графика си. 

Освен колеги звездата е поканила в клипа да се присъединят още дизайнера на костюми Arianne Phillips, коафьора Andy Lecompte и модния експерт Jeremy Scott. Тази колаборация ще е втората по популярност в световен мащаб. Преди седмици Taylor Swift сподели късометражния филм към "Bad Blood", в който може да видим Ellie Goulding, Selena Gomez, Cara Delevingne, Lena Dunham и Kendrick Lamar. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: