понеделник, 8 юни 2015 г.

Beyonce: Гордея се с извивките си

Певицата разкри, че винаги се е борела с излишните килограми и е била подложена на диета. След като става веган обаче успява да влезе във форма. 
Изпълнителка, която има 3-годишна дъщеричка от съпруга си Jay-Z, е доволна от 22-дневната си програма на хранене. Благодарение на Marco Borges и неговият хранителен режим звездата най-накрая намира решение на проблемите си.

За "Good Morning America" Beyonce сподели: "Аз не съм една от най-слабите жени на света. Имам извивки и се гордея с тях. От малка се боря с диетите и търся нещо, което да има резултат. Да откриеш нещо, което да поддържа теглото ти е наистина трудно.".

Красавицата обясни, че в момента чувствала кожата си по-стегната, здрава и опъната, а по времето, когато е гладувала и отслабвала прекалено бързо килограмите не се снижавали. Дамата искрено вярва, че трябва да разказва и показва на всички за промяната в живота й. 

Въпреки спекулациите в САЩ, че в предаването Bey ще анонсира нов албум или новината, че е бременна, тя промотира веганската си диета, за която проговори още през февруари.




Снимка - https://www.google.bg

Няма коментари: