понеделник, 29 юни 2015 г.

Chris Brown: Настъпиха много промени в живота ми, допуснах много грешки

Рапърът призна, че е направил доста нередности в живота си, но си е взел поука от тях. В момента той отдава вниманието си изцяло на дъщеря си Royalty.
Brown направи много емоционална реч по време на музикалните награди "BET" вчера. Той спечели отличието на публиката и взе приза в категорията "Най-добър R&B/Pop изпълнител". Chris каза: "Не съм добър в речите. Настъпиха много промени в живота ми, допуснах много грешки, научих много уроци. Най-голямото нещо, за което съм благодарен е моята дъщеря. В краят на денят любовта си остава любов. Обичам ви всички.".

Изпълнителят допълни, че докато е бил в ареста песента му "Loyal" е била в челните класации. "Миналата година бях дебел на тази сцена, танцувах и се опитвах да обединя моите неща заедно, но сега мога само да кажа, че съм толкова щастлив и благодарен, че имам феновете "Team Breezy", защото без тях нямаше да правя музика.", сподели звездата.

Рапърът категорично призна, че все още обича бившата си приятелка и годеница Karrueche Tran. "Разбира се. Не съм човек, който може да мрази. Разбира се, че все още я обичам.", обясни американеца. Той разкри, че на този етап се е фокусирал изцяло върху детето си и това да бъде най-добрия баща. "Просто умувам сега. Мисля, че всичко изисква време. Считам, че трябва да се съсредоточа над това да съм най-добрия татко, който мога да бъда.", заяви още 26-годишния музикант.Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: