понеделник, 1 юни 2015 г.

Ella Eyre и "Rudimental" идват в България

Британците идват за втори път у нас, а талантливата певица ще дебютира на сцената със собствената си група. Концертът им ще е на 12-ти септември в "Inter Expo Center".
Очаква се скоро музикантите да пуснат втория си албум "We The Generation". След излизането на компилацията бандата планира турне, което ще стартира именно в София. По най-новият си проект момчетата работят заедно с Mahalia, Anne-Marie, Will Heard, Dizzee Rascal, Lianne La Havas и Bobby Womack.

По повод завръщането си в България "Rudimental" коментират, че енергията на публиката ги е грабнала и с нетърпение чакат да се срещнат отново с нея. "Бъдете там, защото готвим зрелище", признава Leon Rolle.

Ella Eyre е популярна с колаборацията си с британците "Waiting All Night”, но соловата й кариера също не е за подценяване. Част от песните й, които станаха тотални хитове са "If I Go”, “Deeper” и "Together”. Красавицата ще пристигне у нас със собствена група и обещава грандиозно шоу на меломаните. 

Билетите за проявата са на стойност от 40 до 50 лева и вече се продават онлайн на следния линк: http://www.eventim.bg/Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: