вторник, 16 юни 2015 г.

Snoop Dogg става новият шеф на "Twitter"

След оттеглянето на досегашния шеф Dick Costolo рапърът сериозно се е захванал със задачата да стане новият собственик на една от най-популярните социални мрежи в света. 
Dick Costolo, който до този момент беше главен изпълнителен директор на "Twitter", ще се оттегли от поста си в началото на юли. От борда на директорите вече загатнаха, че са в търсене на заместник, а Snoop Dogg е най-възможния кандидат. 

Именно в същата социална мрежа музиканта уж шеговито написа: "Първата поръчка в бизнеса. Вземи това, Moolah! Аз съм готов да поведа @Twitter !! #SnoopforCEO."". 

Въпреки слуховете и скептицизма на някои изпълнителят има добър нюх и проницателност за маркетинг. За статистика можете да погледнете приходите от продуктите му. Освен това в наше време интернет технологиите и медиите са изключително модерни. 

Малко след обявяването на новината, че рапъра може да е новия шеф на "Twitter", той предизвика реакциите на 12-те милиона последователи, които има, за да види тяхното мнение по темата. Мнозина фенове, както и влиятелни бизнесмени подкрепиха Dogg в новото му начинание. Aaron Levie, който е известен американски предприемач заяви, че ако не шеф то Snoop трябва минимум да е в борда на директорите на компанията.

За ваша информация ще кажем, че "Twitter" събра приходи от милиард и половина през 2014-та, а отчете загуба само за 570 милиона долара. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: