понеделник, 22 юни 2015 г.

Sandra Bullock: Синът ми не знае, че съм актриса

Дамата разкри, че детето й не е наясно с професията й. Умишлено тя не му казва какво работи, защото иска да го предпази от фалшивия свят, в който живеем.
Bullock призна по време на британското шоу "Lorraine", че малкия Louis няма представа как майка му си изкарва прехраната. Актрисата иска да запази в тайна този факт от него, колкото се може за по-дълго. 

"Той не знае какво правя. Не знае, че се снимам във филми. Работя, напускам дома и това не му харесва. Това е причината да не искам да го разстройвам допълнително, защото съм сигурна, че ще се промени ако разбере.", сподели в предаването звездата. 

Тя осинови малчугана през 2010-та и желанието й е той да се чувства като всяко друго дете. Американката е уверена, че като стане тинейджър ще иска част от хонорара й ако е наясно що за професия има доведената му майка. 

"Не искам той да харесва, това, с което се занимавам. Искам да се срамува от мен. Ти не мислиш за родителите си защо се захващат с това или онова. Ти просто си разтъркваш очите. Искам да е като всяко друго дете и да се оплаква, когато го дразня. Искам да е невинен поне още малко и да не знае, че този свят е фалшив. Той все още мисли, че е реален.", допълва красавицата. 

Когато сина й научи, че 50-годишната дама е артист няма да го критикува ако поиска да стане такъв. Едно обаче е категорично, че тя ще го предупреди за същите неща, които нейните родители са й казали преди да стане актриса. "Ако той реши да стане актьор ще захапя куршума. Ще кажа това, което и моите родители ме посъветваха и 100% ще трябва да си намери втора работа. Трябва да е отдаден, да го прави със страст и любов или въобще да не се захваща с тази професия.", заяви брюнетката.Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: