сряда, 17 юни 2015 г.

Pharrell: Не мога да рапирам като Jay-Z

Изпълнителят призна, че никога не би могъл да използва текстовете на идола си и да рапира като него. Williams също така е на мнение, че всеки артист трябва да намери себе си и да не копира останалите си колеги.
В интервю за списание "GQ Style" Pharrell разкри, че ще звучи прекалено "самохвално" ако рапира като Jay-Z. 41-годишният музикант вярва, че всички хора на изкуството трябва да намерят своят стил и да не чакат някой да им се отплати.

Певецът и продуцент критикува артистите, които твърдят. че не се интересуват от комерсиални проекти и не целят успех. Според звездата няма нищо лошо в това да искаш повече хора да чуят музиката ти. 

"За мен не всичко се върти около това дали да съм известен и какъв образ имам. Става дума да си част от нещо по-голямо, което не може да контролираш. Няма значение колко си талантлив, ако никой не харесва песните ти ще си останеш обикновен човек с демо версия или няколко чернови. Искам да съм свързан с хората. Успехът се крие в това да бъдеш подкрепян от другите. Аз просто се опитвам да намеря своята цел и място във Вселената.", споделя пред изданието Williams. 

След формирането на "The Neptunes" и R&B групата "NERD" с Chad Hugo през 90-те години, той имаше изключително успешна кариера, а наскоро реализира добри проекти с Robin Thicke, Daft Punk и Madonna. Освен това е скромен и държи да е катализатор за хората, за да могат да видят силните си качества и страни. "Просто държа огледалото нависоко за хората, с които работя, за да могат да опознаят себе си.", заяви още американеца. 

През 2013-та "Happy" стана един от най-продаваните сингли по целия свят, а тази година Pharrell спечели отличие за солов изпълнител на британските музикални награди. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: