вторник, 30 юни 2015 г.

Janet Jackson пуска своя линия за бижута

Певицата обяви, че колекцията й ще носи името "Unbreakable Diamonds" и е в партньорство с "Paul Raps". Janet носи част от аксесоарите по време на наградите "BET". 
49-годишната изпълнителка разкри новината, че ще работи с една от най-известните марки в Ню Йорк, а именно "Paul Raps". Модна им линия ще се казва "Janet Jackson Unbreakable Diamonds collection". 

Jackson взе приз за танцовите си умения и визуални ефекти, които включва в проектите си. Тя грабна статуетка на наградите "BET', по времето на които рапъра Diddy срази публиката със завръщането на "Bad Boy Family". Скоро феновете на сборната формация могат да очакват и турне.

Звездата се появи на събитието с 25-каратово диамантено жълто сърце. Колието е на цена от 2 милиона долара, а пръстена на ръката й бе 13-каратов и е на стойност 500 хиляди долара. Определено присъстващите запомниха визията на чернокожата дама и мнозина жени могат да завидят на бижутата, с които се качи на сцената. 

Водещи на проявата бяха Anthony Anderson и Tracee Ellis Rossas. Организаторите показаха видео с най-забележителните моменти в кариерата на Jackson. Ciara, Jason Derulo и Tinashe пък пресъздадоха част от емблематичните й танцови стъпки. В емоционална реч прибирайки отличието си певицата каза: "Липсвате ми толкова много. Обичам ви толкова много. Благодаря BET.".

Друга важна информация за почитателите на Janet е факта, че тръгва на обиколка през август. Тя ще стартира във Ванкувър и ще продължи няколко седмици. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: