понеделник, 15 юни 2015 г.

Dwayne Johnson катастрофира

Актьорът е отивал на работа, когато се удря в спрял камион. За щастие няма пострадали, а двамата водачи си направили снимка за спомен след инцидента. 
Скалата се запътил към снимачната площадка на новия проект с негово участие "Central Intelligence", когато той без да иска притиснал спрял камион и повредил страничното му огледало. 

В "Instagram" звездата написа: "Весела история как да започнете седмицата си. Аз отивам на снимки, слушам силно музика и си пея, след което чувам силен удар. Викам си "Какво по дяволите е това?". Оглеждам се през прозореца и виждам друг пикап паркиран на улицата, чието огледало е разбито. В първия момент си казах, че човека няма е доволен, направих обратен завой и се върнах на мястото.".

Johnson спира колата си и започва преговори със застрахователите и собственика на другия автомобил. Любопитното е, че пострадалия не е бесен на актьора, а коментира случилото се все едно се е ударил с близък приятел. "Ти "Скалата" ли си?", попитал Audie Bridges. А той му отвърнал положително, след което водача се усмихнал широко и казал "О, това ще е невероятна история!". Двамата се смеели известно време като стари познати. След няколко дни Dwayne го потърсил, но Audie категорично отказал пари и му обяснил, че ще оправи щетата сам. 

"Искам да благодаря на господин Audie Bridges от Wakefield за това, че беше толкова готин. Животът е весел, защото не знаеш на кого ще попаднеш и никога не може да си сигурен на чий камион ще се "набиеш" пътувайки за работа.", споделя още американеца в социалните мрежи. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: