петък, 12 юни 2015 г.

David Guetta прави песента за "UEFA Euro 2016"

Диджеят ще напише и ще продуцира парчето, което ще бъде официалния химн на първенството идната година. Той ще участва и в откриващата церемония във Франция.
Michel Platini лично е поканил музиканта да се включи в инициативата. Според президентът на "UEFA" Guetta е доказал с творчеството си през годините, че може да обединява хора от всички краища на света. 

Самият изпълнител е изключително развълнуван, че ще може да стане част от футболния турнир именно в родната му Франция. "Музиката и футбола вървят ръка за ръка, когато става дума за празнуване и забавление и искам с моя помощ това европейско първенство да стане най-голямото и запомнящо се досега. Искаме феновете да са в сърцето на всичко, което правим.", сподели David.

Ден преди официалното откриване на европейското първенство, което ще е на 10-ти юни, той ще зарадва всички меломани с мащабен концерт на стадион "Stade de France" в Париж, входа, за който ще е свободен.

В последните няколко години диджея е реализирал проекти с Rihanna, Madonna, Usher, Snoop Dogg, "Black Eyes Peas", Kelly Rowland, a наскоро излезе и най-новата му колаборация с Nicki Minaj "Hey Mama".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: