петък, 5 юни 2015 г.

"One Direction" се отдават на почивка

Момчетата вече приключиха с представянето на петия им албум, освен това завършиха  успешно турнето си. През 2016-та година бандата ще си вземе заслужена почивка.
Louis Tomlinson, Harry Styles, Niall Horan и Liam Payne имат желание да се отдръпнат от сцената за известен период и да решат какво искат да правят. Има слухове, че  Harry иска да се отдели от групата и да започне солова кариера, а Louis да бъде съдия в "X Factor".

Simon Cowell застава плътно зад бандата и я подкрепя във всичко, защото иска тя да остане заедно за дълго време. Знаете, че преди месеци Zayn Malik се оттегли и това предизвика бурни реакции от страна на феновете. Някои започнаха да твърдят, че "One Direction" e пред разпадане, защото и останалите членове щели да се откажат.

"Те работят непрекъснато от пет години насам, продадоха милиони албуми и станаха едни от най-известните лица в световен мащаб. В някаква степен имат нужда малко да си починат и да обмислят какво ще правят след това. Това, което се знае със сигурност е, че няма да издават нова музика и проекти в следващата година.", разкрива човек близък до музикантите пред в-к "The Sun". 

Холивудският продуцент Harvey Weinstein е предложил на Styles да участва в  блокбъстър, чието име все още се пази в тайна. Според експерти обаче щом дадена група си даде почивка това е началото на края й, защото всеки има собствени желания и интереси.

Със сигурност Niall, Louis и Liam ще се съберат отново, но под въпрос е завръщането на Harry. Tой беше категоричен, че не смята да последва примера на колегата си, който напусна британците през март. "Имаме албума и турнето, върху което сме си съсредоточили в момента. Мисля, че след като имаш толкова много цели, към които се стремиш не трябва да гледаш назад. Мисля, че трябва да се фокусираме към настоящето и какво следва.", сподели преди време младежа. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: