сряда, 24 юни 2015 г.

Nicole Richie е луда по слънчевите очила

Дамата призна, че има толкова много чифтове, че дори се чувства "пренатоварена" от тях. Започва манията си, когато е на 22 години, а сега търси място къде да побира колекцията си.
Американката има проблем не с какво да е, а с аксесоарите. Тя има свой бранд "House of Harlow 1960", а страстта й да събира слънчеви очила датира поне от десет години. Красавицата страда от факта, че трябва да намери стая за всеки чифт.

Nicole споделя пред "WWD": "Колекционирам очила, откакто съм на 22. Имам кожени калъфи пълни с очила. В съблекалнята си имам специална поставка за тях, но понякога може да бъде много объркващо.".

Когато започва да се занимава с мода Richie осъзнава, че колкото повече имаш, толкова по-добре изразяваш личността си. Освен това тя обожава бижутата, както големите и масивни такива, така и съвсем деликатните. 

"Когато открих "House of Harlow" всичко бе основано на големите неща, защото аз самата нося огромни аксесоари. Сега гледам да слагам по-обрани и по-незабележими бижута.", пояснява за изданието дизайнера. 

В момента продуктите на звездата могат да бъдат закупени, както от официалната страница на марката й, така и от сайта www.shopbop.com. Най-новата й колекция съдържа рокли, очила, бижута. По същото време 33-годишната актриса открива и нов магазин в Лос Анджелис. По този повод тя допълни, че се надява да възвърне духа от 60-те и 70-те години на XX-ти век. Nicole посъветва клиентите си да не наблягат толкова на модните тенденции, а да се съобразят със стила си и кройката на дрехите.

"Ще върна хората към 60-те. Тогава те използваха музиката, за да изразят себе си и правеха същото и с облеклото. Не се е отдавало такова внимание какво е модерно. Искам да върна това обратно днес. Не трябва да носите същите неща като мен. Просто можете да ги смесите с други елементи от гардероба си.", каза още талантливата Richie.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: