вторник, 9 юни 2015 г.

Sam Smith не можел да говори три седмици

Изпълнителят призна, че се страхувал да не загуби гласа си. Той претърпя тежка операция на гласните струни, от която се възстановява в момента. 
Талантливият певец е трябвало да мълчи в продължение на 21 дни. Този процес му се сторил доста труден, но за да е сигурен, че кръвоизливите по гласните му струни са изчезнали напълно е било необходимо да следва строго съветите на лекарите.

В първото си интервю за "BBC Radio 1" след операцията Sam заяви: "Беше ужасно. Беше много лошо, но преминах през това и благодаря на всички за подкрепата. Аз просто пеех и разбрах, че нещо не е наред с гърлото ми. Имах кръвоизливи, защото пеех прекалено дълго време.".

Музикантът се е отдал на почивка и ще прекара така поне още няколко седмици докато се върне обратно към сцената. Той отмени концертите си в Австралия поради проблемите със здравето си. "Имам още две седмици за отдих. Моето първо шоу е на 3-ти юли в "Thetford Forest" и след това се връщам към обичайния ми график от задължения.", сподели Smith. 

На този етап 23-годишния младеж изпробва гласа си докато пее под душа и е доволен от работата на специалистите в "Massachusetts General Hospital Voice Center". "Опитвам бавно. Да имам тази ваканция е като благословение под прикритие. В същото време обаче ме убива, защото се наложи да отложа много участия.", допълни още популярния изпълнител. 

Звездата вече публикува снимка и видео в социалните мрежи, в които съобщи на феновете си, че може да говори и че скоро ще се завърне обратно към музиката. Любопитен и е факта, че носителят на наградите "Грами" качи фотос на малката русалка Ариел, на която също й бе отнет гласа, а под него с големи букви написа: "Мога отново да говоря!!!".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: