петък, 19 юни 2015 г.

Chris Pratt: "Hollywood" се нуждае от равенство между половете

Актьорът застана в подкрепа на колежката си Nicole Kidman и е категоричен, че начина по който изглежда един артист не трябва да е определящ фактор за участието му в даден проект. 
Chris Pratt заяви, че ключът към равенството между половете в "Hollywood" e да се правят повече филми, в които описват мъжете. Артистът от "The Jurassic World", който в момента е един от най-търсените в света, призна, че физиката и телосложението му до голяма степен са му помогнали да спечели ролите, в които участва. 

"Начинът, по който изглеждам оказа голямо влияние на старта на моята кариера. Мисля, че е нормално, не съм ужасен от този факт. Мисля обаче за нередно това, че дълго време жените са били на фокуса на продуцентите. Считам, че ако търсим равенство трябва да се поработи по този въпрос. Не да се неглижират жените, а мъжете да са на равно ниво с тях.", обясни американеца. Според него много жени губят работата си заради начина, по който изглеждат. Защото единствено тялото е от значение. 

"Ние сме просто като големи торби от плът, кръв, месо и органи. Ние трябва да създаваме повече възможности. Не става дума дори за равнопоставеност. Ние всички се трудим заедно и се опитваме да променим това. Също трябва да сложим камери в ръцете на малките момичеца, да им казваме истории и да повишим доверието им към нас, за да могат те да се чувстват силни.", каза Kidman, която взе приз "Crystal" за високите си филмови постижения по-рано тази седмица. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: