четвъртък, 18 юни 2015 г.

"Iron Maiden" анонсира нов студиен албум

Групата ще зарадва феновете си тази есен с двойна компилация. Дългоочакваният албум ще се казва "The Book Of Souls" и ще излезе на пазара на 4-ти септември. 
След като откриха тумор на фронтмена Bruce Dickinson бандата отложи за кратко издаването на новия си проект. Музикантът заяви: "Ние сме толкова развълнувани от целия процес на работа. Започнахме подготовката за новия албум в края на миналото лято, записите ги направихме в "Guillame Tell Studios" в Париж. Именно там направихме и "Brave New World" през 2000-та година. Студиото пази специални спомени за всички нас.". 

По думите на Dickinson момчетата се радвали, че могат да почувстват отново настроението на студиото. "Iron Maiden" все едно си били у дома и идеите за музика веднага стартирали. "Когато свършихме с работата всички бяхме на мнение, че всяка песен е част от цялото тяло. Тогава решихме, че ще издаден двоен албум.", споделя Bruce. 

Новата компилация на рокаджиите ще е първата след 15-тото им студийно LP "The Final Frontier", което се появи през 2010-та. Догодина се очаква музикантите да тръгнат на международно турне, по времето, на което да рекламират "The Book Of Souls". 

Басистът Steve Harris коментира: "Ние оценяваме този албум по различен начин. Много от песните бяха записани по време на репетициите в студиото. Те бяха още свежи и пресни и мисля, че това се усеща. Докато ги слушаш имаш чувството, че си на живо участие.".

Групата е изключително горда и щастлива, че може да изненада по такъв начин почитателите си и няма търпение да види реакциите им съвсем скоро на техните концерти. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: