понеделник, 10 август 2015 г.

Miranda Kerr е домошарка

Дамата предпочита да прекарва времето си със сина си вкъщи, отколкото да излиза. Тя разкрива, че пътува често и за нея това е най-големия лукс.
Моделът, който има 4-годишен син от бившия си съпруг Orlando Bloom, признава, че редовно се налага да отсъства от дома си. Това е причината Miranda да цени времето си толкова много и да го пази за момченцето си, с което се забавляват в резиденцията й в Л.А. Любопитното е, че преди няколко години Kerr винеше половинката си, че обича да си стои вкъщи, а тя излизаше навън, но след появата на детето им нещата се промениха. 

Пред списание "You" тя споделя: "Обичам да живея в New York, бях там 10 години. Los Angelis обаче е за семействата - по-добре е сина ми да има градина. Имам къща, която е хубава. Обичам да плуваме в басейна с Flynn и да слушаме музика. Обичаме да събираме зеленчуци заедно от градината. Имам нужда от помощ за озеленяването, защото не винаги съм там. За мен обаче най-големият лукс от всичко е да съм у дома.".

Освен за модата Kerr се грижи за компанията си "Kora Organics" и проектира бижута за "Swarovski". Ето защо свободните си дни и часове красавицата предпочита да прекара с детето си вместо да ходи по заведения с колеги и приятели."Бих искала да имам повече време да правя караоке. Харесвам песните на Shania Twain.", казва още австралийката. 

Макар че е разделена с актьора 32-годишната дама не крие, че в името на малчугана те са в добри отношения. "Ние сме толкова близки. Дори в 4 сутринта и въпреки часовата разлика, когато попитах Orlando дали мога да видя Flynn той се съгласи и говорих с него докато не се съмна в Л.А.", допълва брюнетката. 



Снимка - https://www.google.bg

Няма коментари: