вторник, 11 август 2015 г.

"The Notebook" става ТВ сериал

Популярната история на Nicholas Spark е добре приета от зрителите. Това е причината "The CW Television Network" да водят преговори с автора и силно се надяват той да приеме предложението им.
Този проект ще е завръщането на "The Notebook" като ТВ драма. Любовната продукция е една от първите в Холивуд и това е причината медийните експерти да искат толкова силно да привлекат по-голяма аудитория, защото са наясно каквa ще e реакцията на публиката след появата на телевизионното продължение на романа.

Един от шефовете на "The CW Television Network" потвърди, че в момента се разработва идеята за сериала, в който действието ще се развива след Втората световна война, а в ролята на влюбените най-вероятно отново ще влязат Ryan Gosling и Rachel McAdam. 

Mark Pedowitz споделя: ""The Notebook" е много добре приета като книга и като филм. Сериите ще се развиват след Втората световна война, сценарият все още не е готов. Не мисля, че ще видим по-възрастна двойка и в какво се превръща тя. Нещата се променят, в момента водим преговори. Развълнуван съм, че Nicholas Spark е съгласен да си партнира с нас. Очаквам с нетърпение да видя какво ще се получи.".

Според "The Hollywood Reporter" Todd Graff ще е ангажиран да напише сценарият на сапунката и ще е неин изпълнителен продуцент заедно с Theresa Park. Все още не е напълно сигурно кои ще са главните актьори, но когато стане ясно феновете ще бъдат информирани. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: