понеделник, 17 август 2015 г.

Britney Spears става актриса

Блондинката вече участва в няколко проекта и призна, че иска да реализира мечтата си да стане кино звезда. 
Britney, която се появи в "Longshot" и "Crossroads", не крие, че има амбицията да стане актриса. За сайта "E! News" тя споделя: "Бих се радвала да заснема още няколко филма. Мога да мечтая. Бих искала да съм филмова знаменитост.".

33-годишната дама ще се включи и в шоуто "Jane the Virgin", на което е голяма фенка. "Мисля, че сценарият е простичък и е много забавно. Започнах да гледам предаването преди да стане популярно и разказвах на всички за него. Те не знаеха и не разбираха за какво им говоря. Малко след това то стана известно.", допълва Spears. 

Като оставим на страна работата певицата дава всичко от себе си в подготовката за празненствата на 10-годишния Sean и 9-годишния Jayden, които идния месец ще отбележат своите рождени дни. 

"Обичаме скейтборда и най-вероятно ще се опитаме да наемем парк за скейтове. Моите момчета са DJ-и. И двамата си стоят в стаите и правят своя музика.", казва за изданието още гордата майка. 

Все още децата не са участвали в проект на блондинката. Ако някога те направят нещо общо с изпълнител то Britney предпочита това да е с Taylor Swift. "Обичам Taylor Swift. Тя е страхотна. Нейната музика ме прави толкова щастлива. Много е уравновесена, много, много умна и мъдра.", категорична е американката. 


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: