вторник, 4 август 2015 г.

50 Cent дава по 3000 долара на месец за дрехи

Рапърът, който наскоро обяви банкрут, е харчил по 100 хиляди долара на месец. В това число влизат разходи за фризьор, шопинг и градинарство.
Изпълнителят не се е ограничавал изобщо и това е причината за фалита му. Разходите му на месец били над 108 милиона долара като 1000 от тях отделял за външния си вид, 3000 за дрехи, 9000 за охрана и 5000 за градинарство. По-голямата част от сумата 72000 той давал за жилището си включително за сметки, ипотеки, застраховки, данъци. 

Въпреки че наскоро беше съден от Lastonia Leviston, защото публикувал секс кадри с нея в интернет, звездата отрече в залата да притежава множество луксозни автомобили и да води разточителен начин на живот. Съдът обаче е наясно, че 40-годишния рапър има Rolls Royce и три Chevrolet Suburban.

Curtis Jackson е плащал 14000 на месец за издръжка на синовете си 17-годишния Marquise и 2-годишния Sire, както и помагал на дядо си.

По всичко личи, че 50 Cent е доста суетен след като си позволява да харчи 3000 долара за гардероба си. Има собствен стилист Erin McSherry, на който дава 5000 долара заплата обаче има дългове към фризьора и треньора си.

Общите доходи на звездата са 185 хиляди долара на месец като са идвали предимно възнаграждения от авторски права и интереси от различни инвестиции. Той сам обяви банкрута си, за да запази имуществото си. "Когато си известен и успешен можете да получите какво ли не зад гърба си. Ставате като сладък бонбон за съдебната система.", коментира по повод фалита си певеца.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: