петък, 7 август 2015 г.

Emma Watson не обича признанията

Младата актриса се чувствала неудобно, когато е почетена от гилдията за качествата й. Тя не претендира, че става за тази професия и разкрива, че по случайност е попаднала в Холивуд. 
Дамата, която е популярна с ролята си във поредицата за Harry Potter, призна, че никога не е имала амбицията да става актриса. 

"Не знам дали съм искала да ставам актриса. Трудно е да се определи. Актьорството беше нещо, с което се борех. Шпионирах родителите ми. Когато бях по-малка просто го правех. Играех. Ето защо сега като получа признание за работата ми се чувствам невероятно неудобно. Склонна съм да се затворя в себе си и да се мисля за самозванец.", споделя Emma пред британското списание "Vogue". 

Тя ще влезе в образа на Belle в най-новата продукция на Disney "Beauty and the Beast", който ще излезе през 2017-та. По този повод красавицата написа във фейсбук: "Най-накрая мога да ви кажа, че ще играя Белл в "Красавицата и Звярът". Toва е толкова голяма част от израждането ми, чувствам се почти сюрреалистично, че ще танцувам "Be Our Guest" и ще пея "Something There". Сърцето на 6-годишната в мен е до тавана. Ще се взриви. Време да започна с уроците по пеене. Не мога да чакам да го видите. Emma xx''.

Любопитното за британката е, че е искала да се занимава с мода и през 2009-та прави своя дебют на модната сцена за компанията "Burberry". От малка мечтае да бъде актриса и за няколко години е участвала в Оксфордската катедра по театрално изкуство, където практикува пеене, танцуване и актьорско майсторство. На 10 години тя вече участва в няколко училищни пиеси, но никога не имала професионални роли в киното. След филмите за чудният магьосник дамата печели няколко приза и събира над 10 милиона паунда. Към момента състоянието на Watson се оценява на 26 милиона долара.


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: