петък, 21 август 2015 г.

Madonna със свое собствено риалити шоу

Компанията, която снима живота на фамилията Kardashian е в преговори с Кралицата на попа. Тя обича да дава информация за живота си на феновете и не е изключено да приеме подобно предизвикателство. 
57-годишната звезда е приятелка на семейство West. Това е една от причините продуцентската къща "Bunim Murray" да се интересува от Madonna. Тя е гледала не веднъж "Keeping Up with the Kardashians" и счита, че риалитито е готино. Критиците обаче са на мнение, че величие от този ранг не би се съгласило да участва в подобен експеримент. 

Певицата, която наскоро пусна 13-тия си студиен албум "Rebel Heart" ще влючи и децата си в шоуто, както се очаква да покаже и мъжете, с които излиза или към които има симпатии. Според вестник "The Sun" дамата все още не е взела окончателното си решение, но харесва да дава "храна" на почитателите си особено по време на турне. 

Компанията, която стартира предаването "I Am Cait", в което главно действащо лице е Caitlyn Jenner, доказва с този си ход, че набляга на чувствителните и нестандартните теми и личности и не произвежда само боклуци. 

Любопитното е, че самата Madonna работи много и няма време да гледа телевизия. Другият месец тя тръгна на световна обиколка. "Не гледам телевизия. Всеки малко или много е обсебен. Не харесвам идеята да съм съдия или да бъда съдена. Не знам, но е субективно кое е добро и кое зло. Мисля, че сме станали прекалено вманиачени покрай нея.", казва изпълнителката.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: