сряда, 12 август 2015 г.

Rita Ora направи парче с Chris Brown

Певицата защити новия съвместен проект с колегата си и настоя, че не е враг на дамите. Rita обясни, че гласа на Chris бил най-подходящия за песента. 
Както знаете Brown бе осъден на пет години пробация, защото посегна на Rihanna през 2009-та на парти преди раздаването на наградите "Grammy" в Л.А. Това е причината част от меломаните да не се радват на колаборацията му с Ora. 

24-годишната изпълнителка пусна линк във фейсбук профила си, от който феновете могат да си свалят парчето. Тя написа: "Бразилия, чу ли моят нов сингъл "Body On Me"? Може да го свалите от iTunes.". За часове постът й беше харесан от 2000 души и споделен от над 20. 

Британката гостува на "Free Radio", където призна следното: "Била съм такъв поддръжник на жените за толкова дълго време. Вижте интервютата ми. Мисля, че песента говори сама за себе си. Неговият глас наистина подхожда на парчето. Наистина работех по проекта с ясната цел с кой вокал мога да го съчетая най-добре и исках да си пасва в музикално отношение. За мен той бе най-добрия избор.".

Rita e на мнение, че Chris e силен и мощен, а това са много важни качества, които трябва да притежава един артист според нея. Той трябва да е добър като личност и като професионалист. "Дискриминацията и всичко, което хората мислят и говорят? Ако имаш невероятна песен едва ли на някой ще му пука за тези неща.", счита още красавицата. Ето я аудио версията на "Body On Me" feat Chris Brown: https://www.youtube.com/.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: