понеделник, 31 август 2015 г.

Taylor Swift отново обра всички призове на МТV

Певицата си тръгна с цели 4 статуетки по време на видео музикалните награди на медията. Kanye West шокира всички с думите си, че ще се кандидатира за президент на САЩ през 2020-та.
Taylor, каквото винаги взе най-престижните награди за видео на годината, най-добра колаборация, най-добро женско видео и най-добро поп видео. 

По време на речта си тя заяви: "Искам да благодаря на Kendrick Lamar. Щастлива съм, че през 2015-та момчетата могат да играят на принцеси, а момичетата на войници.". Swift бе на сцената с приятелите си Selena Gomez, Cara Delevingne и Gigi Hadid.

Въпреки словесните спорове, които водеха в социалните мрежи 25-годишната изпълнителка и Nicki Minaj двете заедно oткриха вечерта с "The Night is Still Young" и "Bad Blood", а накрая се прегърнаха.

Американката представи наградата "Michael Jackson Video Vanguard Award" за цялостен принос, която бе връчена на Kanye West. Дамата каза: "Той определено знае какво е да си креативен в музикален, моден и личен план. Радвам се за всички победители тази вечер и ще ви позволя да си довършите речта.". През 2009-та рапъра не остави възможност на младата звезда да се доизкаже, която все още не е забравила този момент. За това вземайки приза си той сподели: "На първо място благодаря на Taylor, че е толкова милостива. Често мисля за този ден, когато те видях за първи път. Ако имах дъщеря по него време едва ли щях да взема микрофона на някой тогава.".  Изненадващо половинката на Kim обяви, че ще се пробва да стане първия мъж на Америка след пет години. Мнозина скочиха срещу това и изписаха хиляди коментари по този повод в интернет.

Ето го целия списък с победителите от видео музикалните награди на MTV за 2015-та: 

Видео на годината: "Bad Blood", Taylor Swift feat. Kendrick Lamar
Michael Jackson Video Vanguard Award: Kanye West
Най-гледан изпълнител: Fetty Wap
Най-добро поп видео: "Blank Space", Taylor Swift
Най-добро женско видео: "Blank Space", Taylor Swift
Най-добро мъжко видео: "Uptown Funk", Mark Ronson feat. Bruno Mars
Най-добро рок видео: "Uma Thurman", Fall Out Boy
Най-добро хип-хоп видео: "Anaconda", Nicki Minaj
Най-добра колаборация: "Bad Blood", Taylor Swift feat. Kendrick Lamar
Най-добро видео със социално послание: "One Man Can Change the World", Kanye West
Най-добра режисура: "Alright", Kendrick Lamar
Най-добра редакция: "7/11", Beyonce
Най- артистична режисура: "So Many Pros", Snoop Dogg
Най-добри визуални ефекти: "Where Are U Now", Skillrex and Diplo feat. Justin Bieber



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: