петък, 28 август 2015 г.

Eve идва в България

Изпълнителката ще направи първия си концерт у нас в края на октомври. С нея в София ще пристигне и популярния диджей Martin 2 Smoove.
Родните ни фенове на хип-хопа и R&B музиката имат повод за радост, защото една от най-обичаните певици на 90-те ще ги изненада с уникално шоу след два месеца. 

Eve Jihan Jeffers-Cooper печели награда "Grammy" през 2002-ра за дуета й с Gwen Stefani "Let me blow your mind". Тя стартира кариерата си като част от лейбъла на Dr. Dre и жънеше големи успехи през годините. Чернокожата дама си е партнирала с музиканти като Faith Evans, Missy Elliott, Alicia Keys, Gwen Stefani, Ludacris, Sean Paul, Pharrell Williams. През 2013-та реши да се отдели и сама да продуцира новия си албум "Lip Lock". Американката участва активно и в няколко филма. Работела е с легенди като Vin Diesel, Drew Barrymore, Kevin Bacon, Daniel Craig.

Миналата година изпълнителката се омъжи за британския бизнесмен Maximillion Cooper. Това е и причината двамата да пътуват често и да прекарват времето си между Великобритания и САЩ. 

Концертът на Eve у нас ще е на 22-ри октомври в "Парти център 4-ти км", а началния час на събитието ще е 20:00. В момента билети за проявата можете да намерите онлайн: https://shop.ticketpro.bg/ на цена от 36 лева. Седмица преди шоуто ценните хартийки ще струват 50 лева. 

Заедно с талантливата звезда в София ще кацне и Martin 2 Smoove, който редовно пуска в едни от най-известните клубове "Ministry of Sound" и "Pacha" съответно в Лондон и Ибиса. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: