сряда, 26 август 2015 г.

Вижте участниците в "MTV Video Music Awards"

На 30-ти август в Л.A. ще бъдат раздадени поредните награди на MTV. Тази година на сцената ще се качат Pharrell, Demi Lovato, The Weeknd, Tori Kelly, Macklemore & Ryan Lewis, Twenty One Pilots и A$AP Rocky. 
Младата Demi развълнувана от това, че ще е на една сцена с куп звезди написа в туитър: "Ще пея на #VMAs B*****s!!!!!!!! #CoolForTheSummerVMA @MTV (sic).''. От своя страна Williams също анонсира, че не може да чака до неделя. Той сподели: "Нямам търпение за #VMAs тази година. Ще се видим в неделя  9/8C on @MTV (sic).''.

Водещ на проявата ще е Miley Cyrus. 25-годишната скандална певица публикува своя снимка в социалните мрежи в костюм на извънземно с два окачени на нея постера. На единия пишеше: "MTV няма да ми позволи да пея тази година", а другия гласеше следното: "Аз ще бъда водеща на тазгодишните видео музикални награди!"

Kanye West ще вземе отличието за най-авангардно видео и за цялостен принос. Този приз преди са печелили Britney Spears, Justin Timberlake, Michael Jackson и "U2". Все още не е ясно дали рапърът ще се включи в церемонията и ще изпълни някое свое парче. Със сигурност обаче неговата половинката Kim Kardashian макар и в напреднала бременност ще е там и ще го подкрепя бурно. 

Очаква се The Weeknd да представи "Can't Feel My Face". Номинираните за 2015-та са Beyonce, Kendrick Lamar, Ed Sheeran, Taylor Swift, Mark Ronson, Nicki Minaj, Nick Jonas, The Weeknd и "Maroon 5".Няма коментари: