петък, 22 април 2016 г.

Beyonce пуска видео албум

Изпълнителката ще изненада феновете си в края на тази седмица. За проектът тя издаде в социалните мрежи и разкри, че е озаглавен "Lemonade". 
Звездата има навика да прави интересни подаръци на почитателите си. Световната премиера на предстоящия й визуален албум е на 23-ти април. В "Instagram" тя публикува видео, в което анонсира проекта. Той ще бъде излъчен по "HBO". 

Последната компилация на госпожа Картър излезе преди три години и отново нямаше предварителна информация за него, както и мащабна рекламна кампания. Буквално за дни диска беше разпродаден, а песните в него "разбиха" всички музикални класации. 

Наскоро Beyonce пусна видеото към "Formation", в което се набляга на протестите в САЩ и полицейското насилие срещу чернокожите. В момента блондинката подготвя парчето "Freedom" заедно с Kendrick Lamar. Всички са нетърпеливи да видят крайния резултат. "Lemonade" e ода за силните жени, любовта на чернокожите и магията, която се крие в ежедневието. В продукцията участват още  Blue Ivy, James Blake и Quvenzhanе Wallis. 

Папараците отвъд Океана вече започнаха да пишат, че новия филм на певицата е посветен, както на жените в Америка и Африка, така и на половинката й. Според някои издания част от песните й са с открито послание към Jay-Z. Освен това по текстовете става ясно, че талантливата дама е сигурна, че рапъра й изневерява и че ако той не промени държанието си ще я загуби завинаги. 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: