сряда, 6 април 2016 г.

Cameron Diaz не помни бившите си приятели

Въпреки че е имала връзки с доста известни мъже като Jared Leto, Justin Timberlake и Matt Dillon актрисата разкри, че не желае да се връща в миналото. Тя е категорична, че те не могат по нищо да се сравнят със съпруга й. 
Звездата е била не с малко знаменитости. Спомените за любовните й отношения с тях обаче са заличени и отмити. Причината е, че Cameron най-накрая откри истинската любов в лицето на Benji Madden. Двамата се врекоха във вярност през януари миналата година.

"Знаете ли, нищо вече не е от значение. Аз имам съпруг. Не помня никой. Единственото, което знам е, че той е моят съпруг. Никой не може да се сравнява с него. Всичко останало просто избледнява. Разбираш, че имаш нещо истинско. Това е истинската любов. Това е ангажимент и отдаденост. Това е личността, с която градиш живота си.", сподели дамата пред Andy Cohen и радио "SiriusXM". 

Блондинката не се притеснява да говори за брака си. В други интервюта е разкривала, че е знаела, че това е човека, за когото ще се омъжи. "Първото нещо, което ми дойде на ума, когато го видях беше, че е много готин. Питах се как може да не съм го познавала по-рано. Просто не бяхме в едни и същи среди.", допълва Diaz. 

Почитателите на американката сигурно са наясно, че Nicole Richie и мъжа й Joel, който е брат на Madden, ги кани на барбекю в къщата си. Така двойката се запознава и прави интимна брачна церемония в техния дом в Л.А. По думите на запознати е имало малко парти в задния двор в близост до тенис корта. 

Актрисата харесала в партньора си това, че имал имидж на лошо момче, но всъщност се оказал със златно сърце. Музикантът също е излизал с доста известни жени като Paris Hilton, Sophie Monk, Holly Madison и дори Miley Cyrus.



Няма коментари: