петък, 1 април 2016 г.

Pavell & Venci Venc' с нова песен

В денят на шегата момчетата пуснаха дългоочакваното видео към парчето "SeTaaBrat". За няколко часа клипа бе гледан от близо 25 хиляди души. 
Феновете на Pavell & Venci Venc' сигурно са наясно, че цяла седмица те бяха коментатори в "Преди обед" и заедно с водещите дискутираха актуални теми за живота по света и у нас. Така днес точно в 10:00 момчетата направиха официалната телевизионна премиера на най-новата си песен в ефира на "Би Ти Ви".

От "Virginia Records" не забравиха да се похвалят: "ПРЕМИЕРА!!! ‪#‎SeTaaBrat‬ е вече тук! Pavell & Venci Venc', гордеем се с непокорното ви въображение, таланта ви да заразявате с енергия и успехите, които постигаме заедно! Огромни благодарности на Искрен Тончев-Искрата за музиката на парчето, на страхотния режисьор Люси Иларионов, на оператора Андрей Андреев, на Дона Бангьозова и останалите чаровни момичета за участието във видеото, на The Sofia Luxury Shop - Boutique PAP за стайлинга и на целия екип, чиято работа даде този резултат! Like, share & Enjoy!"написаха от компанията в социалните мрежи.

"Текстът е олицетворение на това движение, което сме създали "SeTaaBrat". То е насочено изцяло срещу сребролюбството и хората, които гледат само материалното. Използвахме нашия любим маниер на леката и тънка ирония, която малко хора ще разберат. Надявам се посланието да стигне ясно и пряко.", каза Venci пред Сашо Кадиев и Деси Стоянова.

За разлика от всички останали проекти на дуото този бил реализиран за изключително кратко време, а работата по него била гладка и лека. Можете да чуете и видите въпросното парче на следния линк: https://www.youtube.com/.



Снимка https://www.facebook.com/

Няма коментари: