сряда, 27 април 2016 г.

Lady Gaga & Elton John с обща модна колекция

Изпълнителката е развълнувана, че нейния идол и приятел ще се включи в проекта. Звездите се обединиха с "Macy's" за лимитирана серия дрехи част от приходите, от които ще отидат за благотворителни каузи.
Двамата участват в кампания на американския бранд чрез фондациите си "Born This Way" и " Elton John AIDS". 25 на 100 от всяка закупена стока без значение дали е тоалет или аксесоар ще отиват за организациите на знаменитостите.

Според критиците линията ще има голям успех, а за това са виновни сестрата на лейдито Natali Germanotta и модния дизайнер Brandon Maxwell. Благодарение на тях визиите на Gaga & John изпъкнаха. както на музикалната сцена, така и в ежедневието им. Те внесоха ярки цветове, щампи в начина им на обличане и публиката ги запомни с индивидуалност и креативност.

Блондинката споделя пред сайта "WWD": "Ние трябва да направим света по-любезно и смело място, където мъжете и жените да живеят навсякъде със състрадателно сърце.". 

Сред по-интересните модели в колекцията ще са тениските без ръкави, топовете, блузите с метални букви, шалове с изобразени пиана и нотни ключове. За по-забавните и младите ще има очила, ключодържатели, сърца, игли и неопренови раници с щампи "Love". 

Британецът е категоричен, че чрез тази марка много хора ще могат да изразят себе си. "В основата на "Love Bravery" стои състраданието и да разбереш болката и страховете на хората. Точно затова ти е необходима смелост отвън, за да се застъпиш за тях и за себе си. Да се научим да приемаме другите такива, каквито са и да бъдем такива, каквито желаем. Така че се вълнувам, че работим по тази колаборация заедно с "MACy’s", защото те разбраха нашата мечта - искахме да се свържем с хората по този начин.", обясни музиканта.

Всички атрибути ще са на стойност от 12 до 100 долара и ще могат да бъдат закупени от магазините на "MACy’s" от 9-ти май. Освен това колекцията ще може да бъде намерена и в онлайн платформа, която ще стартира на 30-ти април. 




Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: