понеделник, 4 април 2016 г.

Графа: Писнало ми е да се слушам и да се гледам!

В момента Влади подготвя най-новият си албум. Той разкри, че от години сам се продуцира, монтира песните си и това е причината като чуе гласа си да "полудява". 
Последният проект на музиканта ще се казва "Моменти" и ще излезе на 11-ти май. Той споделил с приятели, че бавно прави компилацията, защото презаписва непрекъснато парчетата. "Искам да изкарам нещо, което не съм чул от гласа си. Трудно е, защото гласа има определени възможности. Албумът става доста добре, предстоящия сингъл ще се казва "Моменти". Вътре ще бъдат включени "Домино", "На ръба на лудостта", "Седемте езера". Това са познатите песни иначе има много нови. Ще има клипове, в които въобще няма да ме има.", заяви Ампов пред водещите на "Първа смяна". 

Изпълнителят допълни, че през годините е написал доста депресиращи песни. Той разкри, че има идея да привлече нови таланти към "Monte Music" и съвсем скоро ще чуем нови сингли."Стремим се да правим качествена поп музика, в която да няма компромиси. Не залагаме песните да станат на 100% хитове, а на песни, които биха останали във времето. Такива, които имат по-бавен, но по-дълъг живот. Големите хитове "прегарят" и след това хората ги намразват, защото най-много се въртят. С навлизането на интернета хората сами си подбират музиката.", обясни още Графа.

По неговото мнение в момента всеки се чуди какво се случва с българската музика. "2012-та беше един взрив. Миналата година беше леко "буксуваща" като цяло, имаше отделни хитове, но не беше силна година. Затова работим, за да се променят нещата.", сподели Влади пред Камелия и Павел. 

Любопитен факт е, че певеца има желание все по-рядко да се появява във видеата си."Трудно правят истории българските режисьори. Но пък мисля, че в "Drama Queen" Bashmotion се справи страхотно - историята е много разбираема. Преди аз играех някакви роли, но сега гледам да се появявам рядко. Писнало ми е да се слушам и да се гледам.", признава още музиканта. Мнозина популярни личности у нас си направиха снимки със шапки "Drama Queen" и промотираха новото парче на звездата. Предстои аксесоарите да бъдат пуснати в продажба и да са достъпни за всички фенове. 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: