вторник, 26 април 2016 г.

Pharrell: Албумът на Beyonce e доста сладък!

Според Williams основното послание в "Lemonade" е прошката. Той допълни, че света в момента се нуждае изключително много от това и подчерта, че Beyonce обича да изразява себе си чрез красивите си проекти.
Най-новият видео албум на 34-годишната дама дебютира в музикалната платформа на Jay-Z "Tidal". На 23-ти април пък филма бе излъчен и по "HBO" и вече получи възторжени отзиви от колеги и фенове. Pharrell е един от тях. 

Както знаете продуцента и музикант е близък до семейство Картър и не сме очаквали да каже нещо критично за компилацията. За "Entertainment Tonight" той заяви: "Тя е артист, който изразява себе си. Мисля, че това е много красива работа. Мисля, че основната тема е за простителността. Това е красиво послание и ние се нуждаем от това точно сега. Нуждаем се.".

Албумът включва общи парчета с The Weeknd, Jack White, James Blake и Kendrick Lamar. В него се говори за феминизма, расовото делене и изневярата. Певецът похвали колежката си, че е достатъчно смела, за да повдигне тези въпроси чрез творчеството си. "Смятам, че рядко се срещат хора като нея, които да изпълняват и да пишат текстовете на песните си. При нея няма гримаси - всичко е истинско и това е чудесно. Едно от най-разочароващите неща, когато си купите чанта с чипс е да я отворите и вътре да има половин чипс. Тя дава всичко - не пуска трохи и всичко е добро, до последната хапка.", споделя още американеца. По думите му Beyonce прави наистина добра музикална екскурзия. "Нали се казва "Lemonade" има малко тръпчив вкус, но и доста захар. Много е сладка!", категоричен е Williams.

След излизането на "Sorry" се заговори, че Jay-Z изневерявал на съпругата си с дизайнера Rachel Roy. В песента звездата пее: "Той ме иска, само когато не съм там. По-добре да се обади на Becky, с красивата коса.". В свое изявление до списание "People" модната икона настоява: "Искам да сложа край на всички спекулации. Моят пост в "Instagram" беше шеговит и беше разтълкуван погрешно. Няма никаква истина в тези слухове. Хейтърите заплашват мен и дъщерите ми дори с физическа саморазправа. Като майка, мисля, че много майки биха се съгласили, ще кажа, че тормоза е вреден и неприемлив.". 




Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: