вторник, 5 април 2016 г.

Хилда Казасян тръгва на турне

Изпълнителката с радост съобщи на феновете си, че ще направи нов тур в страната. Преди година залите и концертите й се оказаха недостатъчни и затова сега музикантите ще реализират "Jazz&Me 2" 2016.
Чаровната дама с трепет написа в социалните мрежи: "И ето, успя да се случи! След огромната радост и щастие, които изживях на предишното турне, нямаше как да не направя всичко възможно целия този празник да се повтори. Заедно с Христо Йоцов, Живко Петров, Мишо Йосифов и Митко Карамфилов с нетърпение ще ви очакваме на концертите от нашето национално турне "Jazz&Me 2" 2016 !!! С огромна трепет и обич: Хилда". 

От 11-ти май до 1-ви юни певицата ще зарадва меломаните в София, Пловдив, Варна, Добрич, Пазарджик, Стара Загора и Русе. Билетите за събитията вече са в продажба и можете да ги откриете тук: http://www.ticketpro.bg/. Цените са съобразени според населените места - ако в по-големите градове варират от 10 до 30 лева, то в по-малките са по-прилични. 

Усмихнатата джаз прима с нетърпение очаква турнето си, а междувременно журира и в предаването "Като две капки вода". Тя сподели наскоро във фейсбук относно новата обиколка: "Слънцето изгря, зюмбюлите цъфнаха и вече нямам никакво търпение да стартираме!!!".

По всичко личи, че и тази година интереса към концертите на Казасян и екипа й е изключително голям. Над 6 хиляди души харесаха новината за турнето в официалната й страница. Тези, които се доберат до билети пък ще се окажат истински късметлии, а останалите ще се надяват, че ще им се отдадат и други възможности. 



Снимка https://www.facebook.com/

Няма коментари: