четвъртък, 14 април 2016 г.

Снимат филм за живота на Rihanna

Документалният филм ще бъде озаглавен с името на певицата. Режисьор на проекта ще е Peter Berg, с когото тя е работела по "Battleship" през 2012-та. Подобни продукции има за покойната Amy Winehouse, както и за Robbie Williams и "One Direction".
Според сайта "Deadline" американският режисьор ще направи лентата с идеята, че живота на звездата не е свързан само с концерти и музикални класации. По филмът ще работи продуцентската компания "Film 45", а самия Berg издава, че целта е да се надникне в нефилтрираното ежедневие на дамата и това как тя се е превърнала в глобална икона. Проектът ще бъде заснет по същия модел на "Don't Look Back", в който се говори за живота на Bob Dylan. 

Peter допълва, че разучава с интерес как млад артист е на върха на професионалната си кариера и е категоричен, че продукцията му ще наблегне повече върху характера на изпълнителката, отколкото на музикалния й феномен.

Преди четири години двамата се засичат на снимачната площадка на научнофантастичния "Battleship", който е вдъхновение от игра със същото име. Въпреки участието на Rihanna той не получи особено добри отзиви. 

54-годишният директор е работел по спортния "Friday Night Lights" през 2004-та, който имаше и телевизионен еквивалент. Три години по-късно помага и в трилъра "The Kingdom". През 2008-ма Berg си партнира с Will Smith в комедията "Hancock".

В своя профил в "Instagram" режисьора сподели снимка с певицата, а текстът гласеше: "Това момиче Riri не е лоша. Виждате ли аз се усмихвам. Не съм луд.". Все още не е ясно кога ще е готов филма, но феновете очакват излизането му в най-скоро време.

В момента Riri е на своето световно турне в Америка, което стартира през февруари и ще завърши през май. След това тя ще направи редица концерти и в Европа, на които промотира осмия си студиен албум "ANTI". Рапърът Travis Scott ще се включи в програмата й след като в средата на март The Weeknd се отказа от този си ангажимент.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: