четвъртък, 28 април 2016 г.

Gwen Stefani тръгва на турне

Певицата се готви за първата си солова обиколка от десет години насам. На нея тя ще промотира третия си студиен албум "This Is What the Truth Feels Like". Блондинката ще направи близо 30 концерта това лято заедно с колежката си Eve.
Gwen вече потвърди слуха, че ще направи 27 концерта само за няколко месеца. В турнето ще се включи и "Grammy" победителят Eve. По време на музикалните награди на радио "Disney" дамата сподели, че това ще бъде първата й самостоятелна обиколка от 2007-ма година насам. Тогава тя промотира компилацията си "The Sweet Escape". На проява американката беше с новия си любим кънтри изпълнителя Blake Shelton. Те започнаха да излизат като двойка през ноември 2015-та, освен това си партнираха в предаването "The Voice".

"Не съм ходила на турне от дълго време. Знаете го. Когато го правя виждам всички познати физиономии, които са ме подкрепяли през годините.", признава изпълнителката за "Access Hollywood". 

Миналата година красавицата се разведе със съпруга си Gavin Rossdale и разкрива, че това й е помогнало да твори по-добре. "Всеки път, когато се отказвам от себе си - получавам музика. Това е толкова красив обмен. Много добре ми е било познато, но не съм можела да го осъществя. Ще кача момчетата на буса и ще заминем. Ще бъде кратка, но магическа обиколка.", допълни Stefani.

Турът "This Is What the Truth Feels Like" ще стартира на 12-ти юли от "Xfinity Center"  в Mansfield, Massachusetts и ще завърши на 15-ти октомври в "The Forum" в Inglewood, California. 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: