четвъртък, 21 април 2016 г.

Жана катастрофира - хванаха я с дрога!

Победителката от "X Factor" се блъснала в друга кола, след което водача се обърнал към органите на реда. Те правят тест за алкохол на звездата, който е отрицателен, но установили следи от наркотици.
Още преди година Жана стана известна на полицията след побоя с танцьора Лео. Тогава в дома й беше намерена марихуана и двамата бяха задържани за 24 часа. В свои интервюта изпълнителката се заканваше, че не иска да вижда този човек повече и че не е наркоманка. 

Няколко месеца по-късно Бергендорф катастрофира в центъра на София. Пострадалата се обажда на КАТ и те проверили с дрегер дали червенокосата жена е използвала алкохол преди да се качи в личния си автомобил. 

Странното поведение на певицата предизвикало органите на реда да поискат да даде кръв и урина, но тя категорично отказала. След това й бил направен тест за наркотици, който показал, че Жана е употребила кокаин. По случая е започнато бързо производство под надзора на Софийска районна прокуратура. Обикновено за подобно провинение се предвижда наказание лишаване от свобода от едно до три години и глоба от 500 до 1500 лева.

Продуцентът на победителката от "X Factor" Станислава Армутлиева излезе с официално становище по този повод. "Във връзка с появилата се в медийното пространство информация за участие на Жана Бергендорф в леко пътно транспортно произшествие и уличаването й в употреба на вещества, забранени от закона на Република България, бихме могли да заявим следното: В качеството си на продуцент и мениджър на Жана Бергендорф, компанията „Вирджиния Рекърдс“ има отношение към поведението на изпълнителката единствено във връзка с професионалните й ангажименти по смисъла на сключения с нея договор и не е в състояние да влияе на изборите в личния й живот. Ако твърденията, че Жана Бергендорф е била под влияние на вещества, забранени от закона на Република България, по време на пътен инцидент, в който е била участник, се потвърдят официално по съответния предвиден за това ред, „Вирджиния Рекърдс“ в качеството си на мениджър на Жана Бергендорф ще положи усилия в посока на това да й бъде оказана специализирана помощ и подкрепа за успешно справяне с проблема, какъвто и да е той.", написаха от "Virginia Records" в социалните мрежи.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: