понеделник, 11 април 2016 г.

Gwyneth Paltrow: Със Chris Martin сме добри приятели

Блондинката признава, че отношенията й с бившия й съпруг са много по-стабилни. Актрисата допълва. че в момента двамата се подкрепят повече и са по-близки, отколкото когато са били семейство.
Gwyneth се раздели с музиканта през март 2014-та. Те бяха женени цели 10 години. Заради двете си деца Apple на 11 и Moses на 10 са в добри приятелски отношения. 

"Мисля, че ние сме по-добре като приятели, отколкото като бяхме семейство.", сподели красавицата пред австралийското списание "Marie Claire". Бившата звездна двойка прекарва редовно време заедно и ходят на почивки като семейство. По думите на дамата те са преодолели развода по най-лесния и безболезнен начин. 

"Не винаги е било толкова леко за нас. Имали сме и добри и лоши дни, както се случва с всичко в живота. Аз се чувствам късметлийка, защото Chris превъзмогна себе си и го направи в името на децата. Създадохме едно ново семейство. Ние сме още семейство, но не сме двойка.", обяснява за изданието 43-годишната актриса.

Имаше слухове, че 39-годишният певец е имал любовни отношения с актрисите Jennifer Lawrence и Annabelle Wallis, а Paltrow се е срещала с телевизионния продуцент Brad Falchuk. "Не искам да казвам твърде много, но никога не знаеш какво може да се случи - какви хора ще срещнеш и какви невероятни уроци ще научиш.", разкрива още американката по повод личния си живот.

Въпреки че брака й с фронтмена на "Coldplay" не беше успешен тя не отхвърля идеята, че някой ден може да се омъжи отново. "Мисля, че бракът е наистина хубав и е благородна институция. Не ми е това целта в момента, но и не го отхвърлям като вариант.", казва още чаровната блондинка.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: