вторник, 19 април 2016 г.

Део стана татко

Водещият съобщи лично новината в социалните мрежи и призова приятелите си да правят любов. Той и приятелката му Мариана станаха родители на момченце. 
Първи поздрави щастливото семейство, не кой да е, а самия Лео. Както знаете освен колеги двамата са много близки приятели. Италианецът също е горд баща на двама сина. "Днес за теб и Мариана ще е най-фантастичния ден! Честито, тате Део!", написа на стената му във фейсбук Бианки.

Само за няколко минути вестта за новороденото е харесана от 1000 души, които продължават да нарастват с времето. Коментарите и честитките също не са малко. "С моята другарка Мариана си имаме момченце - Борислав, да ни е жив и здрав. Благодарим от сърце на прекрасния екип на САГБАЛ "Др. Щерев". Целувки. Правете любов, бандаааааа!!!!", сподели блондина.

Все още бившата любима на Славчев - Лора Караджова не го е поздравила официално за повода, но очакваме и това да стане скоро. След 8-годишната си връзка двамата останаха приятели, а певица стана майка преди две години на момиченце, което кръсти Алиса.

През 2013-та 40-годишния водещ се запознава в заведение на плажа във Варна с чаровната Мариана, която е половин нигерийка. Той иска телефона й от управителят на бара и така започва комуникацията им. Екзотичната дама обаче разкри, че се влюбила в звездата, чак когато заживели заедно. Преди месец бъдещата мама сподели семейна снимка в социалните мрежи, а текста под нея гласеше: "В очакване на голямото - малко човече!".



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: