сряда, 20 април 2016 г.

Nicole Scherzinger се раздели с Григор

Певицата искала да създаде семейство, а спортиста поставил кариерата си на първо място. Двамата се намират в различни етапи от живота си и това се оказало причината за раздялата им.
Слуховете за любовна връзка между 37-годишната дама и 24-годишния българин се появиха още през ноември миналата година. През януари 2016-та те потвърдиха спекулациите като бяха заедно на тенис турнира в Австралия.

Първоначално нещата между звездната двойка вървели добре, но Scherzinger настоявала за по-сериозни отношения. Британският таблоид "The Sun" пише, че красавицата наистина харесвала нашето момче, но имала желание да се установи на едно място и да създаде семейство. "Nicole е в различен етап от живота си. Grigor не е готов за семейство. Това е сходна ситуация с тази на Lewis Hamilton. Причината за раздялата на певицата със състезателят от "Формула 1" беше същата. Тя е наясно, че не може да се подмлади и иска деца.", казва още изданието. 

Припомняме, че през януари 2015-та американката заряза спортиста след седемгодишен романс. Двамата не успели да преодолеят различията си. Още тогава изпълнителката е мечтаела да стане майка, но Hamilton бил съсредоточен върху работата си.

Преди да се срещне с брюнетката Димитров имаше двугодишна връзка с тенис звездата Мария Шарапова. Те сложиха край на любовните си отношения в края на юни. Едва няколко месеца по-късно родния ни талант намира своята нова, но вече бивша половинка. 

На този етап Nicole се надява, че той ще размисли и ще направи всичко по силите си, за да си я върне обратно. Нещо повече - тя дори се надявала и на предложение за брак. 

В момента дамата от "Pussycat Dolls" се е концентрирала върху проекта "Dirty Dancing", който ще се излъчи по американския канал "ABC". В него тя ще влезе в ролята на Penny Johnson. 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: