петък, 15 април 2016 г.

Графа и Белослава с обща песен

Макар че се познават от 20 години музикантите решават да запишат дует едва преди няколко месеца. Днес се състоя официалната телевизионна премиера на проекта им в ефира на Би Ти Ви.
Цяла седмица Белослава и Графа бяха седмични коментатори в "Преди обед", именно там зрителите видяха ексклузивно видеото към "Сън". Двамата се срещат покрай "Хит минус едно", след което пътищата им се преплитат в Националната музикална академия. 

"Много пъти сме се срещали през годините, много пъти сме пели заедно по сцените, но не се е случвало да има наша песен. Сега Живко Петров написа една песен, която просто така повика Влади и текста ме инсперира, че е за него. Това е песента, която след 20 години е чакала времето си, за да ни срещне.", споделя певицата.

На 23-ти и 25-ти април съответно в София и Бургас дамата ще направи премиера на четвъртия си студиен албум "Красотата". Специален гост на събитието в столицата ще е Графа, с когото ще изпълнят парчето на живо за първи път.

Музиката към колаборацията е дело на маестро Живко Петров, а по аранжимента му работи и Ампов. Текстът е на Белослава, а режисьор на видеото е Бойко Щонов. Снимките са правени на язовир "Искър", а целия работен процес е бил изключително лек за екипа. 

"Живко Петров ми се обади и каза, че има страхотен трак. Отидох, чух го. Двамата се споглеждаме и казваме: "Това е Влади!". Прибрах се вкъщи, пиша текста, след което се върнах при Живко. Записахме демо. Пътувах с колата и се обадих на Влади. Казах му, че го каним и че го обичаме. На следващия ден той записа демо, изпрати го да го чуем и аз плаках 15 минути, когато му чух гласа. Беше го изпял много добре - над моя. Беше чувствителен, топъл, добър.", признава още къдрокосата чаровница. Тук можете да се насладите на клипа: https://www.youtube.com/.

Дни преди да излезе общата песен на звездното дуо то се събра за кафе и сладки приказки пред обектива на Диана Алексиева. На следващия линк можете да гледате въпросната закуска: http://www.interview.to/



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: