петък, 29 април 2016 г.

"The Jungle Book" на първо място за трета седмица

Филмът все още е на челна позиция в американските класации. Приходите от лентата само за уикенд са на стойност 42 милиона долара. На второ място остава "The Huntsman: Winter’s War". 
"The Jungle Book" вече събра близо 690 хиляди долара от продажбата на билети по целия свят. Освен това продукцията е единствената такава, която печели приходи над 10 милиона за един уикенд. Макар в последния такъв интереса да е спаднал с 30% то желаещите да го гледат са дали 250 милиона долара.

На втора позиция остава "The Huntsman: Winter’s War", който има едва 9,390 милиона приходи. За целия период от излъчването си фантастиката събра само 34 милиона. 

Филмът за живота на актьора Keanu Charles Reeves "Keanu" успя да спечели едва 9,350 хиляди за първите седем дни от премиерата си. В комедията се включват Keegan-Michael Key и Jordan Peele, а котката на главния герой се казва Iglesias. Това беше и причината мнозина меломани да направят асоциация с испанския изпълнител, а някои дори критично коментираха, че директорите са искали да осмеят таланта.

На четвърто място е "Mother’s Day", чийто режисьор е Garry Marshall. Макар в лентата да участват Julia Roberts, Jennifer Aniston и Jason Sudeikis тя събра приходи от 8 милиона.

"Ratchet & Clank", който зае седмата позиция в класацията, е базиран на видео игра и прибра общо 4,820 милиона долара. Проектът е озвучен от Paul Giamatti, John Goodman, Bella Thorne и легендарния Sylvester Stallone.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: