понеделник, 25 април 2016 г.

Drake тръгва на турне с Future

Канадецът съобщи новината в социалните мрежи. Обиколката им ще се казва "Summer Sixteen Tour", а билетите за концертите ще са в продажба от 29-ти април. 
Спекулациите за общото турне започнаха веднага след като на сайта "Live Nation" се появиха дати за съвместни участия на двамата рапъри. Със сигурност феновете в Detroit имат повод за радост, защото музикантите ще се качат на сцената там на 16-ти август. 

Преди няколко часа Drake написа в "Twitter": "Drake. Future. #SummerSixteenTour. Билетите ще са в продажба на 4/29.". Първата спирка от обиколката ще е в "Frank Erwin Center" в Texas на 20-ти юли. Звездите ще реализират над 30 лайфа включително и присъствие на "Pepsi Live" в "Rogers Arena", Vancouver.

Промото на турнето гласи следното: "Носителят на наградата "Grammy" и мулти платинния артист Drake ще стартира "DRAKE: SUMMER SIXTEEN TOUR" със специален гост Future. По време на събитието изпълнителят на "Hotline Bling" ще представи най-новия си албум "Views From the 6". Той ще направи редица концерти в Северна Америка, които ще са подкрепени от "Live Nation". Drake ще посети 30 населени места в САЩ и Канада и ще направи няколко шоута в New York, Los Angeles, Chicago и Houston.".

Двамата рапъри си партнираха още преди година в колаборацията "What a Time to be Alive". Сред останалите гости на проявите ще са Roy Woods и DVSN, които са част от лейбъла на Aubrey Graham "OVO".

29-годишният талант ще издаде новата си компилация след четири дни. Той вече сподели обложката на албума в социалните мрежи. На снимката той е качен върху кулата "CN" в Торонто. Въпреки че подробностите около проекта се пазят в тайна, през февруари продуцента Noah Shebib разкри пред "The New York Times": "Това ще бъде нещо, което всички очакват от него и от нас. Албумът ще е много ярка ретроспекция. Опитвам да вкарам повече нетрадиционен звук вътре, да избутаме малко границите.". 




Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: