петък, 8 април 2016 г.

Charlize Theron се включва в "Fast & Furious"

По официална информация актрисата, че участва в осмата част на сагата. Снимките по филмa ще започнат през май, който през април 2017-та ще излезе по кината.
Имаше слухове, че австралийката ще играе злодей в продължението на хитовата лента. Според сайта Deadline.com тя вече официално е част от екипа на продукцията.

Вчера Tyrese Gibson публикува снимка с колежката си, а посланието му, както винаги докосна не едно или две сърца. "Най-добрите прегръдки...Семейният бизнес идва и със семейните тайни. Трябваше да си държа устата затворена за Charlize. Всички бяха развълнувани и очакваха повече... Момичешка сила!!!!! Добре дошла в семейството на "Fast & Furious". Ти си повече от добре дошла тук!!!!!!!", написа артиста в социалните мрежи.

На снимачната площадка дамата ще се срещне отново с режисьора  F. Gary Gray, с който е работела и в "The Italian Job" през 2003-та. Vin Diesel,  Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson и Ludacris ще се върнат в предстоящия епизод. Филмът в момента е на шесто място в класацията за най-високопечелившите проекти в историята на световния боксофис.

Осмата част ще е първата от последната трилогия на екшъна. Самият Diesel, който е в ръководството на сагата потвърди новината, че десетата част ще е последната. През февруари той заяви в "Instragram", че деветата ще излезе през април 2019-та, а финала през април 2021-ва. Тогава мачото написа кратко, точно и ясно: "2 десетилетия. 10 филма. 1 сага.".

В образите на зли герои през годините са влизали Jason Statham, Luke Evans, Cole Hauser и John Ortiz. Въпреки че Gina Carano и Ronda Rousey играят лоши момичета в шестата и седмата част, то Theron ще е първата жена с главна злодейска роля в продукцията. 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: