четвъртък, 30 юни 2016 г.

Rita Ora приета в болница

Натовареният график и влизането с взлом в дома на певицата преди година оказаха влияние върху здравето й. Тя благодари на феновете си за подкрепата и на съда, който изкара крадеца виновен.
25-годишната дама беше приета в болница в ранните часове на 30-ти юни. Тя качи снимка от там в леглото и разкри пред почитателите си, че музикалните й ангажименти през последните дни, както и тези със свидетелстване в съда са причина за сегашното й състояние. Rita успокой всички като каза, че се чувства добре.

"Днес ми беше доста тежко, но ще мина и през това. Благодаря на всички за подкрепата. Обичам ви.", гласеше поста на британката в "Twitter", а на фотоса се виждаше абокат на ръката й. 

Изпълнителката наскоро подписа договор с нов музикален лейбъл "Atlantic Records", след като най-накрая се освободи от "Roc Nation" на Jay-Z. 

Преди седмица Ora беше забелязана на купон с приятели на фестивала "Glastonbury". Преди дни имаше задължението да се яви в съда по делото с похитителя, който нахлул в имението й в Лондон и ограбил близо 200 хиляди лири. Папараци съобщиха новината през ноември миналата година, а тя като научила за случилото се се разревала. Към днешна дата Charaf Elmoudden вече е осъден за влизане с взлом. 

"MailOnline" пише, че певицата била изключително натоварена и изтощена в последно време. Работела здраво в последните месеци и не си почивала. Четири пъти е летяла до Vancouver и L.A., където се снимат продълженията на "Fifty Shades of Grey". След това се върнала до Великобритания за делото, отишла и на парти на "Glastonbury". Целият този стрес сринали имунната система на блондинката, която в момента е в процес на възстановяване.Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: