петък, 29 юли 2016 г.

Serena Williams става моден дизайнер

Дамата призна, че ако не се занимаваше със спорт, би работила на пълен работен ден в сферата на модата. Най-добрият съвет, който американката би дала на хората, е да носят дрехите си с увереност.
34-годишната спортистка, която е печелила шампионата "Wimbledon" седем пъти, разкри, че ако не се занимаваше професионално с тенис би работила в областта на модната индустрия. Тя би сътворила собствена модна линия.

Пред списание "Vogue" Williams споделя, че има собствен бранд "Aneres". "Още през 2004-та името ми се появи в тази компания.", каза звездата. Преди година Serena качи своята втора лична колекция от дрехи в интернет, където всеки можеше да си закупи, каквото му хареса. 

Брюнетката не крие, че търси баланса в това да е номер едно на терена и в модния бранш. На този етап тя е категорична, че иска да се фокусира само върху едното и то е спортната й кариера. След време не изключва възможността дизайна да стане нейната основна страст.

"Играла съм на "Wimbledon" и "Open". Сега играя турнири между модния дизайн и тениса. Когато работиш по даден проект той не отнема две седмици. Отнема четири, пет, шест месеца. Има много детайли и подготовка. Има много неща, за които трябва да се мисли от първото до последното като например как би изглеждало всичко, каква да е музиката и т.н.", обяснява още амбициозната дама.

Тя призна и за манията си по обувките и любопитството да надникне в гардероба на Mariah Carey. "Тя има уникални обувки.", допълни Williams. Нейните препоръки са да носим дрехи, в които се чувстваме удобно и уверено и да бъдем себе си. 



Снимка - https://www.google.com/

четвъртък, 28 юли 2016 г.

Margot Robbie ще е момичето на Бонд

В последните години има много спекулации кой ще играе Агент 007. Официално обаче австралийката ще е новото момиче на James Bond. За ролята са се борили още Emily Blunt и Emily Ratajkowski. 
Дамата, която влезе в образа на съпругата на богаташа от "The Wolf of Wall Street", спечели в надпреварата за партньор на легендарният таен агент. 26-годишната красавица ще участва в четвъртата част за Бонд. Филмът ще е 25-ят по ред и за първи път ще има нов главен актьор. 

Според ирландската компания "Paddy Power" блондинката е любимката на екипа за дама на агента. Вестник "The Sun" пише, че за ролята гласели още Emily Blunt, Emily Ratajkowski или Emma Watson. 

Въпреки че не е сигурно на 100% дали Margot ще се включи в продължението на "Spectre" тя вече направи поредната си блестяща игра в "The Legend of Tarzan" и "Suicide Squad". В момента Robbie не може да се оплаче от ангажименти дори напротив. Сега промотира двата филма с нейно участие, ходи и на снимките на "Terminal", който трябва да излезе по-късно тази година.

Idris Elba призна пред "Good Morning America" преди седмици, че е твърде стар, за да влезе в образа на James Bond. "Ако трябва да съм откровен мисля, че съм прекалено възрастен за това. Не мога да тичам след коли, жени и питиета. Кой иска да го прави? Звучи ужасно. Ако трябваше да стане, то щеше да е по желание на народа, защото нямам официално предложение от студиото. Където и да отида обаче хората ме питат за това и искат да ме видят във филма.", обясни актьора.

35-годишният Tom Hiddleston също разкри, че не е част от проекта. "Съжалявам, че ще разочаровам всички. Не мисля, че ще дам такова изявление.", сподели в интервю британеца.



Снимка - https://www.google.com/

сряда, 27 юли 2016 г.

Rihanna забрани ловенето на покемони

Певицата беше категорична, че не иска да вижда феновете й да пишат съобщения или да ловят покемони по време на концертите й. Преди дни почитателка на Beyonce гледаше телефона си докато звездата беше до нея.
В момента Riri е изключително натоварена. Освен, че е на световно турне тя снима фотосесия и рекламно видео за слънчевите очила на "Dior", работи и по клипа "Sledgehammer" към филма "Star Trek Beyond".

Изпълнителката от Барбадос винаги благодари на феновете, майка си и на Исус по време на концертите си. За никого не е изненада това. Миналият уикенд дамата гостува в Лил, Франция, където призова почитателите си да оставят за няколко часа телефоните си. "Не искам да виждам да пишете СМС-и на гаджето си. Не искам и да виждам, че ловите покемони точно тук и сега.", заяви уверено Rihanna.

Само преди седмица на "Stade de France" в Париж върла маниачка на покемони започна да ги събира на участие на Beyonce. Момичето е било на главната сцена, буквално сантиметри от певицата и въпреки това играта се оказала по-важна за нея. 

Освен, че застрашава живота този феномен гневи все повече артисти. Музикантите се чувстват пренебрегнати, а останалите се чудят как може да има толкова пристрастени хора. До сега обаче приложението е свалено над 70 милиона пъти, което разбива всички класации. За тези от вас, които не са запознати ще кажем, че играча със смартфон е пренесен във виртуална среда и обикаля из различни места, за да търси покемони. Играта позволява дуели, попадане в отделни отбори, както и мутация на покемони.



вторник, 26 юли 2016 г.

Jared Leto: Heath Ledger беше перфектният Жокер

Актьорът, който се опита да влезе в образа на злодеят във филма за Батман, счита, че колегата му истински се беше въплътил в Жокера. Тази роля на Ledger и до сега си остава една от най-добрите в киното.
44-годишният талант, който играе в "Suicide Squad" призна, че първоначално бил склонен да подпише договор за участие в проекта само защото е гледал Heath в "The Dark Knight". 

Както знаете, австралийският блондин почина от предозиране с успокоителни едва шест месеца преди премиерата на продукцията. След това той спечели посмъртно "Оскар" за ролята.

Пред списание "Rolling Stone" Jared споделя: "Heath направи безупречна, перфектна игра на Жокера. Това е едно от най-добрите изпълнения в киното. Бях го виждал преди, но не го познавах добре. Беше готин човек.".

Музикантът приел да влезе в образа след като режисьора David Ayer му припомнил, че преди покойния актьор в Жокера са се въплъщавал и Jack Nicholson през 1989-та. "Мисля, че само Heath трябваше да играе този образ и никога да не влиза в комикс книга. Имам усещането, че е някак неуместно. Като се има предвид историята е добре. Предимството, че други хора са играли твоя образ е, че знаеш докъде може да стигнеш.", обяснява за изданието още американеца.

Той, както и Ledger, се е потопил до основи в героя си, остава в образ през цялото време на снимачната площадка. Освен това гледа реални случки на насилие в "YouTube" докато не започнат да промиват мозъка му. "Жокерът се чувства добре, когато край него има насилие. Аз гледах действителни случаи, може да научиш много от тях. Не всеки акт на насилие е с ярост. Хората могат да бъдат и спокойни. Те са направили своя избор, отиват и вършат нещо и то не винаги е истерично. Методично е, понякога дори хипнотично и умишлено.", допълва звездата.



Снимка - https://www.google.com/

понеделник, 25 юли 2016 г.

Мика Стоичкова се омъжи

Дамата сподели снимка от сключването на гражданския си брак в социалните мрежи. Истинската сватба ще се състои през есента в Правец.
Мика, която живее от няколко години в Маями, лично разкри, че се е врекла във вярност на приятеля си. Влюбените са заедно повече от две години, а след броени месеци ще станат и горди родители. 

Още на проявата посветена на баща й "50 години номер 8" в София си пролича, че Сточкова е по-закръглена от обикновено. За щастие на цялата фамилия нито една медия не писа за това докато Михаела не съобщи сама новината. 

Преди дни тя сподели следното в личния си профил във фейсбук:"След 28 години на борба, чакане, радости и още много и най-различни емоции и изживявания...Смело мога да заявя, че се чувствам максимално удовлетворена от живота си! Щастлива съм и съм успешна, успешна най-вече заради това, че съм съумяла да спечеля уважението и любовта на много хора, които с пожеланията си към мен, ми показаха, че с основание съм избрала да са в обкръжението ми! Благодаря ви сърдечно, особено сега, когато в мен туптят две сърца и щастието ми е двойно!".

Макар статуса й да е на свободна жена брюнетката официално е госпожа Рамадан. Церемонията се е състояла на 22-ри юли в тесен семеен и приятелски кръг в САЩ, а младоженците избраха да се облекат в бяло и черно. Фотос в "Instragram" показа двойката и кумовете, а текста под него гласеше: "Благодаря ви, че сте до нас в нашия специален ден.".

В началото на есента се очаква да се появи внучката на Христо. В него период ще бъде и сватбата на младото семейство. Тя ще е в България и ще е в хотел в близост до езерото в Правец. 



петък, 22 юли 2016 г.

Eric Clapton работи с "Rolling Stones"

Keith Richards издаде, че музиканта ще вземе участие в новия албум на бандата, който трябва да излезе тази есен. Компилацията ще е с блус звучене и затова рокаджиите поканили Clapton в проекта.
71-годишният китарист, който е част от групата "Cream", ще се включи в реализирането на предстоящия студиен албум на британските си колеги. 

В интервю за "BBC 6 Music" фронтменът на "Rolling Stones" сподели: "Eric ще се присъедини в няколко парчета.". Изпълнителят призна още, че му липсва времето, когато тогавашната "The Yardbirds" и рокаджиите излизали на една сцена в Richmond, Surrey. 

Keith допълни, че искрено се надява Mick Jagger и Charlie Watts, които са били част от бандата от 1962 година, да се завърнат отново за европейското им турне догодина. 

Припомняме, че по-рано музикантите обявиха издаването на нов проект по време на събитие в галерията "Saatchi" в Лондон. Компилацията ще включва тяхната интерпретация на песните, които са вдъхновени от блуса. 

Китаристът не пожела да каже заглавието на някои от синглите под претекст, че няма списък в себе си. "Не мога да ги кажа. Не ги помня. Нямам лист пред мен.", измъкна се легендарния талант. На меломаните, а и на водещите им стана ясно, че това е ПР-ска стратегия, която има за цел да предизвика по-голям интерес от страна на публиката.

До този момент Clapton не е коментирал новината за участието му в новия албум на групата, но със сигурност знаем, че крайния резултат от партньорството им ще е много сполучлив.



Снимка - https://www.google.com/

четвъртък, 21 юли 2016 г.

Julianne Moore: Стилът на Olsen ме вдъхновява

Актрисата разкри, че е почитателка на Mary-Kate и Ashley. За нея те били модни икони. Както знаете, Moore е една от най-стилните жени в "Hollywood" и това й изказване е голямо признание за близначките.
Носителката на "Оскар" винаги изглежда безупречно на Червеният килим. Тя често залага на класическа визия, но призна, че всъщност е фенка на 30-годишните сестри и техния стил на обличане.

По време на американското предаване "The View" Julianne сподели, че едно от любимите й неща е модата, а Olsen били нейното вдъхновение. 55-годишната красавица не скри, че напоследък има мания към обувки и най-вече към "Birkenstocks". Тя открила марката благодарение на фризьора си. Проблемът бил, че все още не можела да си намери модел, който да й пасва. "Сега са модерни тези пластмасовите. Приятелят ми Marcus, който се грижи за косата им извън кадър, ги носи и не мога да открия подобен женски размер.", обясни звездата.

От интервюто зрителите разбраха, че слабост на Moore са пържените храни, че любимия й филм е "Rosemary's Baby", че да спортува е най-големия й страх и че семейството й е най-голямото й постижение.

Любопитното е, че червенокосата дама не е единствената, която черпи идеи от Mary-Kate и Ashley. Elizabeth също се радва, че винаги има какво да облече, защото вечно е заобиколена от пакети с най-новите колекции на каките си. "Просто имам пратка. Наистина е страхотно. Чувствам се късметлийка. Те са невероятни, дрехите им са удобни и супер готини.", казва пред "PeopleStyle" преди месец по-малката сестра Olsen. 



Снимка - https://www.google.com/

сряда, 20 юли 2016 г.

Matt Damon: Ben Affleck взема най-добрите роли

Актьорът се пошегува, че не може да работи с приятеля и колегата си, защото той пазел най-интересните образи за себе си. Киноманиаците обаче могат да очакват техен нов общ проект в най-скоро време.
През 1997-ма двамата заснеха "Good Will Hunting" и сега имат желание да пишат сценарий за нов съвместен филм. От известно време Affleck работи като режисьор по дадени продукции. Damon разкри, че би участвал в една от тях стига колегата му да е зад обектива.

Matt разкри, че иска да се включи в проект с Ben, защото обича работата му и се познават над 30 години. "Най-големият проблем за нас е времето. Имаме компания заедно и работим по много общи проекти. Времето ни обаче е ограничено и ни притиска.", допълва таланта от "Jason Bourne". 

43-годишният американец е зает с това да режисира филми през цялото време. "Не съм готов да работя с друг режисьор. Когато бяхме избрани за "Good Will Hunting" бяхме безработни и не писахме сценария, не ни притискаше срок. Никой не го очакваше, бяхме просто двама идиоти, които го направиха и сега живеем като възрастни с всички отговорности и задължения.", обяснява Damon.

Той не може да отрече, че все още мечтае да пише сценарии с приятеля си и би искал да работят отново заедно. "Той е брилянтен. Бих искал да участвам в един от филмите, които режисира. Проблемът обаче е, че той вечно си избира най-добрите роли. Ако не престане с това и не застане зад кадър, няма как да снимам с него.", категоричен е Paige. 

Красавецът беше запитан от феновете в сайта "Reddit" какво мисли за покойния Robin Williams. Тогава той призна, че е благодарен, че си е партнирал с него. "Да работиш с Robin Williams е нещо, което не може да се опише. Той бе един от най-щедрите, любезни и прекрасни хора, които съм срещал. Той имаше тази енергия и заряд, които никога не съм виждал в някого на площадката. Когато всички бяха уморени и започваха да се влачат, той се изправяше и ще започваше да се подиграва на екипа. Той правеше 15-минутно stand-up шоу само за нас. Всички започваха да се смеят и се зареждаха и продължаваха да работят. Никога няма да мога да му се отплатя за това, което ни даде. В сърцето ми той ще си остане като някой, който е дошъл и е променил живота ми завинаги - за по-добро.", споделя още артиста.



Снимка - https://www.google.com/

вторник, 19 юли 2016 г.

1 милион долара за селфи на Kim Kardashian

Съпругата на Kanye West присъства на модно парти в Ню Йорк този уикенд. По време на събитието освен от полицията дамата била охранявана и от 25 бодигарда.
35-годишната звезда e получила 700 хиляди долара за снимки по време на проявата. Шоуто се провело в Hamptons, New York. Според вестника "New York Post" организаторите от "Revolve" са похарчили между половин и цял милион долара за охрана на Kim. Въпреки че говорителите й не са потвърдили информацията сме склонни да вярваме, че предвид честите престрелки в Америка не е изключено слуха да се окаже достоверен.

Както знаете, Kardashian има своя авторска книга за селфита. Тя е омъжена за рапъра, който мисли да се кандидатира за президент на САЩ през 2020-та, от когото има две деца - дъщеря и син. 

Събитието в събота вечер се състояло в "Water Mill", където брюнетката прекарала едва един час в позиране. Американката с арменски произход сподели снимка в профила си в "Instagram", на която е застанала зад името на бранда изписано върху храстите. Текстът под фотоса гласеше: "Отново в Hamptons с @Revolve#RevolveInTheHamptons (sic).''

Трима са били въоръжените мъже, които са се движили плътно до нея, а останалите бодигардове просто обикаляли наоколо. Те дори предупреждавали персонала, че носят пистолет на глезените си.

Папараци пишат, че 25 били общо наетите охранители, които да се грижат за безопасността на риалити знаминитостта. Kim била с най-добрия си приятел Jonathan Cheban, с който документираха своята екскурзия в "Snapchat". Включвайки се от частния си самолет дамата поздрави феновете си и ги информира, че са готови за полет. След което съобщи, че отиват към The Hamptons.



Снимка - https://www.google.com/

понеделник, 18 юли 2016 г.

Alicia Keys: Започнах да се уважавам повече след раждането

Изпълнителката се научила как да се отнася към себе си след появата на синовете й. Тя осъзнала колко ценно нещо е семейството и не позволява кариерата да я отдели от момчетата й. 
Певицата има две деца Egypt и Genesis от съпруга си Swizz Beatz. За списание "Citizens of Humanity" тя разкрива, че най-голямата промяна, която настъпила в живота й била след раждането на първородния й син. 

"Наистина започнах да се уважавам. За първи път. Знам, че може да звучи глупаво, но считам, че в много начини правех точно това. Уважавах времето си и оценявах стойността му. Осъзнах какво значи да го прахосваш на вятъра и какво значи да го запълниш с нещо пълноценно. Знаех на какво да наблегна, а преди не беше така. Не бях концентрирана върху това какво бих изпуснала. Научих се да си бъда полезна, това е голям урок. Трябва да израснеш с това разбиране.", разяснява за изданието звездата.

Keys обяснява и за чувството да станеш майка. "Беше диво, чудесно. Беше истинско и лудо. Особено, когато първия се появи на този свят и виждаш, че се нуждае от толкова много неща и грижи. Той дори не можеше да се движи. Не можеше да се храни без мен. Не можеше да живее без мен. Ако не бях съм уверена, че всичко е наред, то той можеше да не оцелее. Толкова бе велико.", допълва брюнетката.

Тя посвети песен на продуцента и рапъра, с когото започнаха да излизат още 2008-ма. Alicia е категорична, че за да оцелее едно взаимоотношение трябва да има романтика и стабилна връзка по между им. "Мисля, че едно от най-важните неща в една връзка е присъствието. Да си до човека и да избереш да му отделиш време. Да можеш да отделяш време и за всички останали, които обичаш. Не да ги оставяш на заден план. Не може да поставиш работата пред близките си.", казва американката.

Звездната двойка ще празнува своята шеста годишнина в края на този месец. Певицата признава още, че винаги намира време да споделя мислите и чувствата с половинката си. "Няма начин да си във връзка от 7, 10 години с някого и да си същия човек като в началото. Всъщност, това би било ужасно. И двамата растете и се учите. Учите за себе си, учите един за друг. Считам, че като си дадете възможност да се разучавате, тогава отношенията ви стават по-стабилни.", убедена е 35-годишната дама.



Снимка - https://www.google.com/

петък, 15 юли 2016 г.

Mariah Carey: Искам децата ми да живеят нормален живот

Певицата призна, че никога не е насилвала малчуганите да стоят в светлините на прожекторите. Въпреки многобройните й ангажименти по целия свят звездата не винаги взима близнаците със себе си.
Изпълнителката желае децата й да израснат в нормална среда. Тя не настоява 5-годишните Moroccan и Monroe да я следват навсякъде. Както знаете, момичето и момчето са плод от брака й с Nick Cannon. 

В интервю за списание "Clash" Mariah споделя: "Искам те все още да се чувстват нормални. Ако те не се чувстват добре да пътуват някъде не е нужно да го правят. Те обаче обичат да пътуват. Обичат да летят. Ако им кажа да останат у дома за пет дни започват да питат кога ще се качват на самолет. Те наистина обичат полетите. Обичат да правят всичко това, да посещават места като Айфеловата кула. Невероятно е. Имам най-страхотното време с тях.".

46-годишната дама, близнаците и настоящия й годеник James Packer са на почивка в Кан. Там Carey си отдъхва след лятното си турне, а през август ще се върне в Las Vegas за един месец. През ноември певицата ще реализира три концерта в Бразилия. 

Бащата на малчуганите, с когото американката се раздели през 2014-та, отказва да подпише документите за развода им. Нещо повече - той написа песен "Divorce Papers", в която описва страховете в отглеждането на сина и дъщеря си.

Тук можете да прочетете част от текста на парчето, което несъмнено е посветено до бившата му любима: "When y'all need help, y'all call me. When I need help, y'all call TMZ and y'all believe everything that you see. We single now but we really need to think about is how a child deals, how a child feels, because we got two and they brilliant for real, resilient for real. Ima be honest, sometimes I hate to hear you're on the other line having fun without me. I wonder if my son will ever doubt me. What's love, I don't care about it. I just want my kids to be safe."



Снимка - https://www.google.com/

четвъртък, 14 юли 2016 г.

50 Cent: Kanye West е като Donald Trump

Рапърът сравни колегата си с настоящия кандидат-президент на Америка. Според 50 Cent двамата имали нетрадиоционни стилове, но за разлика от Kanye, който е силен на думи, Trump работел усилено.
Както знаете, преди година West обяви, че ще се кандидатира за президент през 2020-та. Тази новина предизвика бурни реакции и много хора се присмяха на шегата. Уви, обаче, който познава мъжът на Kim е запознат, че той едва ли ще се майтапи с подобно нещо.

Curtis Jackson гостува преди ден в шоуто на Conan O'Brien, където беше запитан за мнението му относно шансовете на Kanye за държавен глава на САЩ. "Харесва ми идеята, към която той се цели.", премълча за секунди, за да чуе смеха на публиката и продължи "Това е голяма отговорност... Знаете за какво говоря. Същото нещо е с Trump - имат нетрадиционни стилове.". 

Изпълнителят от Атланта анонсира вестта, че ще се кандидатура за президент по време на музикалните видео награди на "MTV" през август. Малко след това мнозина бяха категорични, че той не го мисли сериозно. Рапърът обаче заяви, че е напълно решен и ще се яви на изборите.

По време на интервю за "SHOWStudio" музикантът отказа да коментира с коя партия би се съюзил. Той допълни, че дълго е обмислял какво точно ще прави ако случайно спечели. "Бих седнал с инженерите и бихме взели заедно решения и алтернативни начини за хората без възможности. За онези, които считат, че живота няма смисъл и че човешкия живот не е от значение. Считам, че начина, по който ще си партнирам с хората, ще е различен от този на нормалните политици. Аз просто искам да задавам въпроси.", допълва още звездата.



Снимка - https://www.google.com/

сряда, 13 юли 2016 г.

Lil Wayne се бори за живота си

Рапърът бил хоспитализиран след тежък припадък минути преди да се качи на сцената в Las Vegas. В последно време звездата постоянно има проблеми със здравето и често влиза и излиза от болниците.
33-годишният изпълнител е познат на докторите със здравословните си проблеми. На 13-ти юни личния му самолет трябваше да кацне принудително, защото той припадна и там. Музикантът беше погълнал голямо количество сироп и това наложи смяната на курса в Omaha, Nebraska. Тогава той отказа медицинска помощ въпреки че имаше екип в готовност.

Сега Weezy е имал участие в "TAO" клуб, когато организаторите просто са отменили шоуто. Само преди седмица той е трябвало да се яви на парти на най-голямата ММА организация в Северна Америка, на което присъствали 200 души, но очаквано ангажимента му бил отложен.

Говорителят на рапъра информира медиите, че в момента той се намира в Miami и си почива. Медиците все още не могат да улучат правилните лекарства, за да подобрят състоянието на Wayne. Експертите издадоха, че комбинацията от сироп за кашлица и сода води до пристрастяване и дори до припадъци. Нещо повече - ако хип-хоп легендата продължи с приема им, то тя може да го довърши.

Лекарите се страхуват, че макар да му спрат лекарството, живота на Lil да остане в опасност. Американецът води битка за оцеляване още от 2013-та насам. Всички фенове се надяват скоро да оздравее и да ги радва отново, както само той умее.



Снимка - https://www.google.com/

вторник, 12 юли 2016 г.

J.Lo посвети песен на трагедията в Орландо

В момента певицата работи по видеото към "Love Make the World Go Round". Клипът се снима в Ню Йорк. В проектът се включва още и Lin-Manuel Miranda.
Мнозина звезди станаха съпричастни към инцидента преди седмици в американския щат. Ето защо като една емоционална жена Lopez показа съчувствието си в ново парче. Любопитното обаче е, че то не е бавно и лирично, а напротив доста танцувално, а видеото изключително свежо и цветно. 

На следният линк можете да чуете сингъла: https://www.youtube.com/. Само за броени дни песента е чута от 150 хиляди души от цял свят. В нея Jennifer говори за любовта и как тя е навсякъде около нас.

Снимките към "Love Make the World Go Round" са направени на покрива на театъра "Richard Rodgers". "Любовта е любов.", казаха изпълнителите минути преди да започне снимачния процес. Те призоваха присъстващите да се хванат за ръце и да развеят знамената на дъгата. Както знаете, флагът е символ на хомосексуалните двойки. 

Парчето е отговор на агресията и израз към болката на семействата на загиналите. В стрелбата в гей клуба в Орландо бяха убити 50 души. 



Снимка - https://www.google.com/

понеделник, 11 юли 2016 г.

Chaka Kahn влезе в клиника

Близки на певицата потвърдиха новината, че тя ще лекува зависимостта си към болкоуспокояващите. Смъртта на Prince я подтикнала да вземе това решение.
63-годишната дама е приета в болница, защото поискала да се излекува от зависимостта си към болкоуспокояващите. Тя предприела тази крачка след загубата на колегата и приятеля си, който почина през април. 

На официалната страница на звездата има изявление, което гласи: "Представителите на Chaka Kahn съобщиха днес, че тя е влязла в клиника за рехабилитация и това е причината всички дати за концертите й до края на юли да бъдат отменени. Chaka се бори със зависимостта си към болкоуспокояващи медикаменти и доброволно се подложи на програма, която се надява да й помогне. Като част от лечението докторите съветват да си почива и да насрочи работните си ангажименти след 1-ви август.". 

Според "E! News" изпълнителката страда от същия проблем като Prince. И двамата са били пристрастени към едно и също лекарство. Именно то довърши американеца, който си отиде едва на 57 години.

Меломаните може би знаят, но Nelson и Kahn бяха дългогодишни приятели. През 1984-та тя записа кавър на песента му "I Feel For You", която година по-късно му носи "Grammy" за "Най-добра R&B песен". 

След като научава вестта за кончината на музиканта, певицата написа силно послание в "Twitter": "Аз го ОБИЧАХ. Светът го ОБИЧАШЕ. Сега той почива в мир с баща си. Почивай в сила, @prince, мой братко.". 



Снимка - https://www.google.com/

петък, 8 юли 2016 г.

Beyonce: Събудете се! Страхът не е извинение. Омразата няма да победи!

Изпълнителката призова феновете си да застанат зад кампанията, която ограничава престрелките. Преди дни полицаи застреляха двама чернокожи в Америка и това бе причината много звезди да "скочат" срещу властта.
Певицата проговори за проблема след инцидентите в Minnesota и Louisiana. Тя счита, че има нещо повече от расова дискриминация, а именно, че по този начин се ограничават човешките права и всеки трябва да се бори за свободата си.

Beyonce призова почитателите си да държат отговорни политиците. Тя сподели линк от "ContactingtheCongress" за онези, които искат да излязат на протест срещу убийството на Alton Sterling. 

В официалната си страницата дамата написа: "Ние сме уморени от това да убиват млади хора в нашата общност. Наша е отговорността да се изправим и да поискаме обяснение защо ни убиват. Не се нуждаем от съчувствие, нуждаем се всеки да зачита животите ни. Трябва да се събудим като общност и да се борим срещу всеки, който вярва в убийството или в някое друго действие на насилие. Тези, които трябва да ни защитават остават ненаказани. Тези крадци на човешки животи ни карат да се чувстваме без надежда и безпомощни, но трябва да вярваме, че се борим за правата на следващите поколения, за младите мъже и жени, които вярват в доброто. Това е борбата на хуманизма. Без значение от расата, пола или сексуалната ориентация. Това е битка за всеки, който се чувства ощетен. Това не е молба към полицейските служители, а към всяко човешко същество, което трябва да осъзнае, че живота е ценен. Войната срещу цветнокожите и малцинствата трябва да приключи. Страхът не е извинение. Омразата няма да победи. Всички имаме силата да изразим гнева си в действие. Трябва да използваме гласовете си да се свържем с политици и законодатели в районите ни и да поискаме социални и законодателни промени. Докато се молим за семействата на Alton Sterling и Philando Castile се молим и за края на тази несправедливост в обществото ни.".

Съпругата на Jay-Z се присъедини към Drake, Kanye West, Zendaya и Justin Timberlake, които също изказаха възмущението си по повод случилото се. 

Припомняме, че Castile бе застрелян на светофара пред очите на приятелката си и детето й след като посегнал към шофьорската си книжка. Sterling пък загуби живота си ден по-рано. Той беше застрелян пред магазин пред паркинга, на който продавал дискове.



Снимка - https://www.google.com/

четвъртък, 7 юли 2016 г.

Cliff Williams се пенсионира

Басистът реши да се оттегли от сцената след края на турнето "Rock Or Bust". Той разкри, че отдавна обмислял идеята, но сега е категоричен, че ще напусне "AC/DC" завинаги.
Cliff е твърд в избора си, че няма да ходи на световни обиколки или да влиза в студио с колегите си. През есентта ще приключи последния тур на рокаджиите, след което музиканта ще поеме по своя път.

Последният концерт с участието на Williams ще е на 20-ти септември в Philadelphia, Pennsylvania. Причината за напускането му е факта, че бандата се е превърнала в "променящо се животно" през годините и е загубила членове като Malcolm Young, Phil Rudd и Brian Johnson.

66-годишният британец разкри пред "Gulfshore Life": "Това го знам от 40 години. След този тур обаче се оттеглям от записите и турнетата. Загубата на Malcolm, след това тази на Phil и сега тази на Brian ми идва в повече. Чувствам, че съм на правилната позиция.".

Групата все още официално не е коментирала напускането на басиста. Те обаче споделиха наскоро видео в социалните мрежи как легендата говори за "AC/DC". 

През 2014-та съоснователят Malcolm се оттегли поради тежка форма на деменция, а Phil, който бе заменен от Chris Slade, се пенсионира преди година. По-рано тази година фронтменът им Brian Johnson подложи на риск обиколката им, защото имаше проблем със слуха. Той бе заменен от Axl Rose, който ще пее с бандата само за сегашното им турне. 

Припомняме ви, че Williams се присъедини към австралийците в средата на 1997-ма, а първия албум, който записа с тях се казваше "Powerage" и бе издаден през 1978-ма.




Снимка - https://www.google.com/

сряда, 6 юли 2016 г.

Pink написа песен за Celine Dion

Канадката разкри, че парчето носи името "Recovering" и благодарение на него е преодоляла смъртта на съпруга си. В момента певицата планира да запише английски албум. 
Celine похвали колежката си като нарече работата й феноменална. Тя е уверена, че проекта й е помогнал да надживее болката и мъката след загубата на Renе Angelil, който почина през януари тази година.

Изпълнителката сподели пред "Entertainment Tonight": "Готова съм да запиша английски албум. Pink вече написа песен за мен. Тя е феноменална. Обичам я за таланта й, за смелостта й, за фокуса й и най-вече за личността, която е. Когато я видях на наградите на "Billboard" я помолих да отдели малко време, да напише песен, музика и да ми съдейства в този тежък момент, за да продължа напред....".

48-годишната дама има 15-годишен син Renе-Charles и 5-годишни близнаци Eddy и Nelson. Тя не спира да благодари на феновете си, които стоят до нея в страданието й. "Мисля, че трябва да имам връзка с феновете си, защото те ме бутат напред. Те са били винаги до мен и в добри и в лоши дни. Те са толкова съпричастни за моята радост и болка. Те не подкрепят само музиката ми, но и самата мен. Бях критикувана, че съм като отворена книга дълго време, но те ме познават добре.", допълва звездата.

Певицата знае, че мъжа й, който бе и нейн мениджър, със сигурност би искал да я види отново на сцената. "Искам да кажа, че да се завърна след по-малко от шест месеца след кончината на любимия ми не е лесно, но не мога да откажа да се облека, да изляза и да се откажа от кариерата си. Той обичаше тази индустрия толкова много, той ме направи това, което съм, когато бях едва на 12. Върнах се на сцената преди да си отиде, той искаше да бъда истински артист и аз винаги съм го искала.", признава още за изданието Dion.



Снимка - https://www.google.com/

вторник, 5 юли 2016 г.

Kelly Rowland не иска да отглежда сина си в САЩ

Певицата се страхува детето й да расте в Америка, защото престрелките са често срещано явление там. Тя е имала притеснения за това, откакто е разбрала, че ще има момче.
Изпълнителката разкри, че когато научила, че очаква син избухнала в сълзи пред доктора. Макар малчугана да е едва на година и половина Kelly непрестанно мисли за безопасността му. 

През уикендът дамата гостува на фестивала "Essence" в  New Orleans. Именно там тя сподели: "Спомням си, когато бях бременна с Titan Jewell и когато лекаря ми съобщи пола. В умът ми бяха само тези престрелки между млади мъже. Тогава започнах да плача.". 

Тази чувствителност и отговорност, която носи Rowland е за пример на много настоящи и бъдещи майки. Според нея родителите трябва да възпитават децата си в уважение към себе си и към заобикалящата ги среда. "Искам да отгледам велик човек, който да се уважава и да цени околните. Да знае кой е и какво е обкръжението му. Мисля, че всеки носи отговорност във възпитанието - не само родителите, а цялото общество като цяло.", допълни американката.

35-годишната певица има собствено предаване за таланти по телевизията, което се казва "Chasing Destiny". Тя се надява, че шоуто ще помогне на младите хора в САЩ. "Чувствам, че момчетата ни трябва да видят повече. Ако нашите спортисти, артисти и мениджърите говорят повече, то тогава те могат да се вгледат в себе си, могат да чуят историите им и да се почувстват съпричастни към тях. Нашите момчета са ценни и бъдещето им също е важно. Те могат да вършат всичко, в което влагат мислите и желанията си и трябва да ги оставим да разберат това.", заяви още по време на проявата звездата.



Снимка - https://www.google.com/

понеделник, 4 юли 2016 г.

Joe Perry: "Aerosmith" няма да се разпаднат

Китаристът беше категоричен, че бандата ще остане заедно. Преди дни този слух беше пуснат именно от Steven Tyler, който работи по солов проект.
LP-то на групата "'We're All Somebody From Somewhere" излезе на пазара този месец. Фронтменът на рокаджиите вярва, че следващото им турне ще им е последното. Perry обаче обясни, че "Aerosmith" са на прага на един нов хоризонт.

Той заяви за списание "Rolling Stone": "В този период на животите и кариерите ни може да си кажем, че идва края на една ера, но идва нова такава. Не знам дали е удачно да казвам, че това ще е последната ни обиколка и да правим спекулации на тази тема.". 

Brad Whitford, който работи с музикантите, също застана зад позицията на Tyler и даде предложение турнето им да носи името "Farewell Tour". 

"Предполагам всичко се дължи на възрастта ни. Знаете, че нещо ще се случи. Неизбежно е. Просто някой няма да може да има същия този заряд отново. Ще бъде хубаво да имаме едно дълго изпращане и да изкажем благодарности на всички и да си легнем с лекота.", допълва Joе.

Китаристът свири и в "The Hollywood Vampires" заедно с Johnny Depp и Alice Cooper, но не споделя подробности дали "Aerosmith" са на път да се разделят. "Ако трябва да се случи - ще стане. Сега сме близо до този момент много повече, отколкото някога сме били в нашата луда кариера. Опция е. Може да ни е последното турне, но наистина е трудно да си го представя. Съжалявам.", признава още пред изданието американеца.



Снимка - https://www.google.com/

петък, 1 юли 2016 г.

Маги Халваджиян в топ 70 на списание "Forbes"

За първи път българското издание е оглавено от човек в сферата на изкуството. Продуцентът започва със снимки на клипове и стига до реализиране на продукции като "X Factor", "Като две капки вода", "Господари на ефира" и други.
Според Маги в момента е стигнал тавана. По думите му от няколко години насам се опитва да подобри собствените си рекорди, но на този етап няма накъде повече. 

Халваджиян зае първото място в класацията за най-влиятелни знаменитости у нас. Редакторите на списанието са категорични, че той заслужено е на челна позиция понеже има усет как да превърне забавата в бизнес. 

Арменецът описва себе си като практичен човек, който започва кариерата си със заснемане на нискобюджетни реклами, видеа, предавания. Към днешна дата обаче той се явява един от най-търсените и харесвани режисьори и продуценти в България. 

Любопитен факт е, че близо 50 от общо 70 души в надпреварата са водени от представители на силния пол. В топ 10 например има само една жена. В звездният чарт попадат спортисти, музиканти, телевизионни водещи, продуценти, актьори, режисьори, модели и хора на изкуството. Измерват се успехите им в периода август 2015-та - юли 2016-та.

Един от приятелите и колегите на шоумена - Енчо Керязов написа в профила му във фейсбук: "Маги, приятелю! Честито, гордея се с поредната, напълно заслужавана от теб награда. Твоята мисия е да преодоляваш височини и да пробиваш ограниченията на "таваните", но аз съм убеден, че твоите височини, които ти покоряваш, са само небесните простори! Приеми приятелската ми прегръдка и възхищение!!!".