петък, 11 март 2011 г.

Чарли Шийн - починал, ала само в нета

Тази новина "бомбандира" интернет от известно време насам. Един от сайтовете, който говори затова е Global Associated News.
Според мнозина, актьора наистина е "издъхнал", но само във виртуалното пространство. Във фейсбук имаше спам/вирус, който обявяваше скръбната вест. В уикипедия пък не се изписва, че Шийн е починал, а единствено, че е уволнен от продуцентите си. Доказателство, че е жив са и постовете му в туитър, където споделя, че прекарва време с децата си.

Съвсем доскоро Чарли Шийн имаше сериозни проблеми с алкохола и наркотиците. Причината за измислената смърт обаче се оказа инцидент със сноуборд. Според американските папараци, Шийн е бил на ваканция в швейцарски ски курорт, заедно със семейството си и приятели. Отчевидци разказвали, че Чарли не е успял да запази равновесие и се удря с висока скорост в дърво. Веднага е бил откаран от ски-патрул в най-близката болница, но се счита, че е починал почти веднага от кръвозагуба. Този слух обаче тръгна още в края на миналата година, но тогава бившата жена на артиста, опроверга всички спекулации като заяви, че той рядко пътува до Европа.

Чарли Шийн е най-популярен от ролята си в сериала "Двама мъже и половина", като поведението му беше "пример" за много млади мъже по целия свят. Записите на сапунката бяха спряни, поради недоброто физическо състояние на Шийн. Той многократно е отказвал да се подложи на лечения от зависимостите.

45-годишния актьор има над 60 участия в кинопродукции. Той остана в историята на Холивуд освен като доста скъпоплатен артист и като човек, които обижда създателите на филмите, в които играе. Ето защо не е изненада за никого, че преди дни от Warner Brothers са уволнили Чарли Шийн поради грубото му държание и несъгласието да се рехабилитира. В края на миналата година американеца се разведе за трети пореден път, а наскоро из медиите се завъртя слуха, че Шийн има желание "да се ожени за две жени едновременно".



Снимка - http://bg.wikipedia.org/


1 коментар:

Анонимен каза...

Е това е най голямата глупост която могат да направят той е незаменим за този сериал,все пак той играе себе си за това се получава, а сега Аштън Къчар едва ли ще го пресъздаде по този начин.Това ще е пълен провал на този инъче така хубав сериал.