петък, 25 март 2011 г.

Sara Tavares с концерт в София

След продължително боледуване португалската звезда Сара Тавареш възобновява турнето си “Xinti”. Дългоочакваният концерт у нас ще бъде на 14 май в зала „България”.
Концерта на изпълнителката у нас трябваше да се състои още през ноември миналата година, но поради физическо неразположение на певицата, той беше отменен. Мнозина сигурно са считали, че парите от закупените билети няма да им се върнат или че шанса да дойде Сара в България е минимален. Преди години Дженифър Лопес и Пинк разочароваха българските си фенове по същият начин. Да, обаче португалката явно прави изключение. Благодарение на продуцентската компания "БГ Саунд Стейдж" и с любезното съдействие на посолството на Португалия, събитието ще бъде реализирано през май. Организаторите съобщиха, че закупените за ноември билети за концерта ще важат без заверка. Тези, които имат билети, но няма да могат да присъстват на проявата ще могат да ги върнат в срок до 15 април на мястото, откъдето са ги взели.

Билети за концерта на Сара Тавареш можете да намерите на сайта http://www.eventim.bg/. Цените варират от 30 до 60 лева, като са разделини в 5 категории. Най-евтините билети вече са изчерпани.

Тавареш освен, че е много добра певица, свири и умело на китара. Въпреки че има само три албума, тя е изключително сърдечно приемана от публиката. Сара смесва английски, португалски и анголски сленг, креолски от Капо Верде, като прибавя испански и френски думи. Един от най-популярните и обичани нейни хитове е "One love".

Надяваме се, че зала "България" ще успее да събере всички желаещи да видят и чуят талантливата изпълнителка на живо. Събитието определено не е за изпускане.



Снимка - http://www.facebook.com/

1 коментар:

Анонимен каза...

2009 бяхме на концерта и във същата зала..акустиката е невероятна за нейната музика!